Hej
Wlasnie zainstalowalem sobie nowe sterowniki do Giny3G (6.13). poprzednio dzialalem na 6.11 i w sumie nie bylo problemow. a teraz nie moge odpalic cubase (sypie sie przy starcie za kazdym razem).
tak tylko uprzedzam gdyby ktos mial ochote na bycie up-to-date...
pozdrawiam
bjortos
Nowe sterowniki Echo...
Re: Nowe sterowniki Echo...
a najgorsze jest to, ze po powrocie do wersji 6.11.... cubase NADAL nie dziala! Prawde mowiac jest to dla mnie "lekka załamka". No nic... system całkiem niedawno reinstalowałem, czeka mnie najwyraźniej powtórka z rozrywki :(
pozdr...
bjortos
pozdr...
bjortos
Miałem problem z odpaleniem Cubase po innym uaktualnieniu. W moim przypadku wystarczyło przeinstalować Kubę...
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>
...Miałem problem z odpaleniem Cubase po innym uaktualnieniu. W moim przypadku wystarczyło przeinstalować Kubę......
Kubusia oczywiscie reinstalowalem - tez nie pomagalo.
Minely 2 godziny i na szczescie uporalem sie z problemem bez przeinstalowywania systemu. Okazalo sie, ze gdy instaluje stare drivery na nowe, zostaje nowa wersja echo tray`a. Wydaje mi sie, ze to mikser w wersji 6.13 powoduje problemy. Dopiero gdy odinstalowalem wszystko manualnie i zainstalowalem pierwsza wersje sterownikow - wszystko wrocilo do normy. A program nie ruszal niezaleznie od tego, czy tray w wersji 6.13 byl w pamieci, czy tez nie! dziwne, hmm?
pozdr.
bjortos
Kubusia oczywiscie reinstalowalem - tez nie pomagalo.
Minely 2 godziny i na szczescie uporalem sie z problemem bez przeinstalowywania systemu. Okazalo sie, ze gdy instaluje stare drivery na nowe, zostaje nowa wersja echo tray`a. Wydaje mi sie, ze to mikser w wersji 6.13 powoduje problemy. Dopiero gdy odinstalowalem wszystko manualnie i zainstalowalem pierwsza wersje sterownikow - wszystko wrocilo do normy. A program nie ruszal niezaleznie od tego, czy tray w wersji 6.13 byl w pamieci, czy tez nie! dziwne, hmm?
pozdr.
bjortos
Mi tez wykrzacza logica. Wróciłem do wersji 6.11.
Ale syf wypuścili
Ale syf wypuścili
www.homstudio.com.pl
...Mi tez wykrzacza logica. Wróciłem do wersji 6.11.
Ale syf wypuścili ...
hehe - a najsmieszniejsze, ze wersja 6.13 w stosunku do 6.12 miala byc lepsza wlasnie o wykluczenie kraszów :]
ehh...
no nic - może za chwile wypuszczą wersje 6.14 która będzie wersją 6.11 :D
pozdrawiam!
bjortos
Ale syf wypuścili ...
hehe - a najsmieszniejsze, ze wersja 6.13 w stosunku do 6.12 miala byc lepsza wlasnie o wykluczenie kraszów :]
ehh...
no nic - może za chwile wypuszczą wersje 6.14 która będzie wersją 6.11 :D
pozdrawiam!
bjortos