Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
-
pawello
-
Kontakt:
Re: MUSIC MEDIA - dzień pierwszy
autor: pawello » piątek 23 wrz 2005, 23:23
wlasnie. niewiecie jak i czy mozna swojego avatara wstawic?

...
Jesli gotowca to mozesz go ustawic jak wiesz w profilu.. Ale jesli swoj to chyba tylko wysylajac na adres redakcji..
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
-
pawello
-
Kontakt:
autor: pawello » sobota 24 wrz 2005, 08:57
O targach wypowiem sie po ich zakończeniu. Nie chce zapeszać
...
Spoko filmik.. Fajnie to zmontowales panie Monter.. A ja kolo 10 wyjezdzam na targi..
[addsig]
-
pawello
-
Kontakt:
autor: pawello » poniedziałek 26 wrz 2005, 10:05
Witam!
No i bylem na targach w sobote od deski do deski - caly dzien
Uwazam ze warto bylo! Poznalem Redakcje w osobach Pani Izy Pach, Panow: Chabinki i Wroblewskiego oraz Macieja Dobrskiego! Szkoda ze forumowiczow bylo tak malo - spotkalem tylko jedna osobe w ciagu calego dnia.. Moglem wreszcie dotknac wielu urzadzen czy instrumentow ktore na codzien spoczywaja w sklepach oddalonych o setki kilometrow oraz na miejscu uzyskac kompleksowa informacje.. Targi byly skromne - wystawcow nie bylo tylu ilu pomiescilaby ta hala.. Mam nadzieje ze w przyszlym roku znow sie odbeda tylko w szerszym gronie - byloby zle gdyby sie nie odbywaly co roku moim zdaniem.. Moja Pani porobila troche zdjec - ale biedulka zmeczyla sie halasem - nie dziwie sie - momentami gdy na scenie byl wystep - nie dalo sie zyc
P.S. Zdarzyla sie jeszcze jedna rzecz - ale nie bede uprzedzal autorow tego incydentu - sami o tym moze powiedza
[addsig]