jestem teraz na wymianie kabli w studiu.
konkretnie mikrofonowych.,
zastanawiam sie czy kupic odzielne kable np 10zl za metr.
a potrzebuje ich osiem po 10 m
czy tez zastosowac weza.
tylko ze nigdy nie mialem z tym do czynienia
i nie wiem jak z jakoscia takiego 'przewodu:)
wydaje mi sie ze odzielne kable maja chyba lepsze ekranowanie
a w wezu ida cienkie obok siebie....
poradzcie .....
dziekuje.
Snake
Re: Snake
...jestem teraz na wymianie kabli w studiu.
czy tez zastosowac weza.
poradzcie .....
dziekuje....
Piszesz o multicorze. W dobrej jakości multicorach używane są dobrej jakości przewody. takich wieloprzewodowych kabli urzywa się na całym świecie w najlepszych studiach i estradach. Polecam np Klotz.
czy tez zastosowac weza.
poradzcie .....
dziekuje....
Piszesz o multicorze. W dobrej jakości multicorach używane są dobrej jakości przewody. takich wieloprzewodowych kabli urzywa się na całym świecie w najlepszych studiach i estradach. Polecam np Klotz.
Radhe Govinda!
Piszesz o multicorze. W dobrej jakości multicorach używane są dobrej jakości przewody. takich wieloprzewodowych kabli urzywa się na całym świecie w najlepszych studiach i estradach. Polecam np Klotz....
ok dzieki. ..oczywiscie musze oprocz multicore kupic kable mikrofonowe
ktore wpinam do skrzyneczki
szkoda ze nie ma krotkich multicorow..ja potrzebuje 2m ..
Na dobrą sprawę, sam możesz sobie taki multicore zrobić, kupując lub robiąc skrzyneczkę i trochę wieloparowego kabla i wtyki. Widziałem dość krótkie multicory w sklepach internetowych. Pomyszkuj troche w sieci, to na pewno coś sobie wykombinujesz odpowiedniego. zapytaj w dobrym sklepie muzycznym może coś mają, może coś sprowadzą.
Radhe Govinda!
ok dzieki. ..oczywiscie musze oprocz multicore kupic kable mikrofonowe
...
Ciekawe... Nie dalej jak dwa tygodnie temu kupilem 4 metry multicore'a, i jestem pewien, ze gdybym potrzebowal tylko 1 metr, to tez by mi sprzedali. Do tego komplet wtyczek i gniazd, godzina z lutownica i gotowe.
nie musisz kupowac kabli mikrofonowych, koniec izolazcji multicore'a obcinasz (na taka dlugosc na jaka potrzebujesz) dla pewnosci mozna wzmocnic kazdy przelot termo-kurczka. Sprawdz katalagi firm robiacych kable, kazda z nich ma rozne gotowe rozwaizania.
...
Ciekawe... Nie dalej jak dwa tygodnie temu kupilem 4 metry multicore'a, i jestem pewien, ze gdybym potrzebowal tylko 1 metr, to tez by mi sprzedali. Do tego komplet wtyczek i gniazd, godzina z lutownica i gotowe.
nie musisz kupowac kabli mikrofonowych, koniec izolazcji multicore'a obcinasz (na taka dlugosc na jaka potrzebujesz) dla pewnosci mozna wzmocnic kazdy przelot termo-kurczka. Sprawdz katalagi firm robiacych kable, kazda z nich ma rozne gotowe rozwaizania.
kabel symetrzyczny ma to do siebie ze sa dwie zyly w oplocie podlaczonym do masy(ekranie)
to samo w 100 procentach jest w multicorze z tymrze ze przekroj zyly jest mniejszy.....
na temat przekroju zyly duzo bajek moga ci naopowiadac ludzie zajmujacy sie car audio i wciskajacy ludziom 8-10mm do basu zygajacego 300 wat rms..........
to samo w 100 procentach jest w multicorze z tymrze ze przekroj zyly jest mniejszy.....
na temat przekroju zyly duzo bajek moga ci naopowiadac ludzie zajmujacy sie car audio i wciskajacy ludziom 8-10mm do basu zygajacego 300 wat rms..........