Gitara za ok. 2400 zł

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Szefski
Re: Gitara za ok. 2400 zł

Post autor: Szefski » piątek 23 wrz 2005, 15:10

Po 10 latach grania jedynie w domu moją Pacyfikę mógłbym sprzedać za 150 PLN i byłbym szczęśliwy, że ktoś ten złom ode mnie zabiera... A gdybym ją oddał za darmo jakiemuś początkującemu adeptowi muzyki - zyskałbym z pewnością zaciekłego wroga.

eeee tam - dobre zdjęcia i ładny opis i pójdzie na allegro jak woda - jeszcze cię będą po rękach całować - no chyba że miałbyś moralniaka

[addsig]
"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"

Awatar użytkownika
OYCIECPIOTR

Post autor: OYCIECPIOTR » piątek 23 wrz 2005, 15:49

... Po 10 latach grania jedynie w domu moją Pacyfikę mógłbym sprzedać za 150 PLN i byłbym szczęśliwy, że ktoś ten złom ode mnie zabiera... A gdybym ją oddał za darmo jakiemuś początkującemu adeptowi muzyki - zyskałbym z pewnością zaciekłego wroga.

eeee tam - dobre zdjęcia i ładny opis i pójdzie na allegro jak woda - jeszcze cię będą po rękach całować - no chyba że miałbyś moralniaka

...

miałbym - struna E nie wylatuje za gryf, bo ją ściągnąłem przy główce sznurkiem, kurde... A ruchomy mostek zablokowałem monetami...

Monthy Phyton normalnie... Przez ostatnie lata bardziej samplowałem z niej dźwięki, niż na niej grałem...

... rany, aż sam się zacząłem śmiać, jak na nią popatrzyłem teraz...

...dajcie spokój...

można by zrobić konkurs na najbardziej sponiewierane wiosło - miałaby szanse...

dobra, idę zamówić tego Epifona...
[URL=http://chomikuj.pl/MISIORPLIKI/SAMPLE+24bity]darmowe sample analogów[/URL]

Szefski

Post autor: Szefski » piątek 23 wrz 2005, 16:55

można by zrobić konkurs na najbardziej sponiewierane wiosło - miałaby szanse...

uwierz, że na pewno bym wygrał (a zblokowany pseudo-floyd to klasyka.... prznajmniej polska klasyka)
[addsig]
"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"

Awatar użytkownika
force

Post autor: force » piątek 23 wrz 2005, 21:26

Używek wolę nie używać. Nie znam się na tyle, żeby sensownie wycenić wartość takiej używki i w ogóle po ostatnich wakacjach mam dość wszystkich używek...

jak chcesz wydać za dużo kasy to pewnie.moja gitara była w idealnym stanie, dwuletnia *używana przez rok przez odpowiedzialnedo(tak myślę) człowieka a że mieszkał blisko, przywiózł mi ją i pokazał a nawet zagrał na niej ładnie.

*(przez pierwszy rok prawie nie grana leżała w domu u kolesia, któremu się znudziło granie)
[addsig]
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7

Awatar użytkownika
OYCIECPIOTR

Post autor: OYCIECPIOTR » piątek 23 wrz 2005, 22:43

jak chcesz wydać za dużo kasy to pewnie.moja gitara była w idealnym stanie, dwuletnia *używana przez rok przez odpowiedzialnedo(tak myślę) człowieka a że mieszkał blisko, przywiózł mi ją i pokazał a nawet zagrał na niej ładnie.

*(przez pierwszy rok prawie nie grana leżała w domu u kolesia, któremu się znudziło granie)

...

oczywiście, że wolałbym pojechać taką opcją, ale znając moje szczęście do interesów, wiosło okazałoby się wkrótce ,,zgubą" jakiegoś znanego muzyka, który spuścił je na chwile z oka na koncercie przedwyborczym, albo coś w tym guście... Już zamówiłem LP Custom EB, także dlatego, że nie miałem czasu na poszukiwania okazji - robota czeka a nie mam na czym grać.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
OYCIECPIOTR

Post autor: OYCIECPIOTR » piątek 23 wrz 2005, 22:47

oczywiście, że wolałbym pojechać taką opcją, ale znając moje szczęście do interesów, wiosło okazałoby się wkrótce ,,zgubą" jakiegoś znanego muzyka, który spuścił je na chwile z oka na koncercie przedwyborczym, albo coś w tym guście... Już zamówiłem LP Custom EB, także dlatego, że nie miałem czasu na poszukiwania okazji - robota czeka a nie mam na czym grać.

Pozdrawiam.

...

Acha, jakie przystawki polecilibyście do niej na przyszłość i czy w ogóle taka zmiana będzie mocno zauważalna w sytuacji, kiedy nagrywam przez GT-2?

Awatar użytkownika
Feefrock

Post autor: Feefrock » sobota 24 wrz 2005, 09:22

Acha, jakie przystawki polecilibyście do niej na przyszłość i czy w ogóle taka zmiana będzie mocno zauważalna w sytuacji, kiedy nagrywam przez GT-2? ...

Nie pamietam medelu, ale te od Gibsona oryginalnego będą najlepsze. Poza tym Do gęstęgo brzmienia EMG-81, 85, a do jaskrawego, trzeszczącego Seymour Duncan

matisq

Post autor: matisq » sobota 24 wrz 2005, 13:01

Awatar użytkownika
OYCIECPIOTR

Post autor: OYCIECPIOTR » sobota 24 wrz 2005, 15:10

...

Acha, jakie przystawki polecilibyście do niej na przyszłość i czy w ogóle taka zmiana będzie mocno zauważalna w sytuacji, kiedy nagrywam przez GT-2? ...

Nie pamietam medelu, ale te od Gibsona oryginalnego będą najlepsze. Poza tym Do gęstęgo brzmienia EMG-81, 85, a do jaskrawego, trzeszczącego Seymour Duncan

...

dzięki, o to mi chodziło.

ODPOWIEDZ