widziałem kiedys , lub czytałem niestety teraz nie pamietam, o plaginie który komesuje opoznienia . dam przyklad , w Logicu wyrównywane sa opoznienia na sladach oraz dla instrumentów VST ale juz nie na BUS -ach ... gdy ostatnio podłaczyłem SIR'a . ( reverb) było tak duze opoznienie ze zaczeło cos ( popiardywac ) myslałem ze to z braku mocy . ale nic z tego .. gdy właczyłem SIR 'a na slad wszystko było OK, wyczytałem gdzies ze własnie ten reverb ma bardzo duze opoznienie .. wiec Pytanie o Wtyczke .
dziekuje .
Wtyczka do kompensacji opóźnień
Re: Wtyczka do kompensacji opóźnień
Albo mi sie zdaje , albo taka wtyczka była na ktorejs płycie EiS . nie jestem pewnien , ale wiem cos takiego istnieje . , zaraz chyba Voxego czy cos takiego .
to daj ten poglos na auxa a nie na busa
niektore maja latencje dochodzaca do 60ms.......
nie wiem jak w logicu ale w samplitude jest mozliwosc ustawienia recznie latencji dla efektow
niektore maja latencje dochodzaca do 60ms.......
nie wiem jak w logicu ale w samplitude jest mozliwosc ustawienia recznie latencji dla efektow
- Miłaszewski
1. Logic 7.1 ma automatyczna kompensacje opoznienia na busach
2. Nawet bardzo stare wersje maja wtyczke "Sample Delay", ktora sluzy wlasnie do tego o czym piszesz
[addsig]
2. Nawet bardzo stare wersje maja wtyczke "Sample Delay", ktora sluzy wlasnie do tego o czym piszesz
[addsig]
...1. Logic 7.1 ma automatyczna kompensacje opoznienia na busach
...
1) Logic 7,1 dziala na MACU .
2) Sample Delay , jak sama nazwa wskazuje to jest Delay , i nie działa jako kompesacja Latencji .
3) widziałem wtyczka ktora automatycznie kompesuje utracona latecje . nie stety nie pamietam gdzie .
...
1) Logic 7,1 dziala na MACU .
2) Sample Delay , jak sama nazwa wskazuje to jest Delay , i nie działa jako kompesacja Latencji .
3) widziałem wtyczka ktora automatycznie kompesuje utracona latecje . nie stety nie pamietam gdzie .