PSP Easy Verb
Dzisiaj miałem okazję posłuchać nad czym się wielu z Was zachwyca i po prostu powiem tyle - ten plugin fatalnie szumi. (a wcale nic nie piłem)
Re: PSP Easy Verb
...Dzisiaj miałem okazję posłuchać nad czym się wielu z Was zachwyca i po prostu powiem tyle - ten plugin fatalnie szumi. (a wcale nic nie piłem)...
PSP - się chyba w grobie przewraca

PSP - się chyba w grobie przewraca

w ... GROBIE?
a co, chciałbyś ich już uśmiercić?

a co, chciałbyś ich już uśmiercić?
i. (a wcale nic nie piłem)...
to czegoś się nażarł?
a tak nawiasem mówiąc to reverb PSP to jest jedyny plugin tej firmy który mi się nie podoba.... a tak jeszcze większym nawiasem mówiąc to od czasu gdy używam IR1 Wavesa (czy też SIR'a gdy taki moco-pamięcio-żerca jak IR nie jest niezbędny) to już żaden vst reverb mi się nie podoba
[addsig]
to czegoś się nażarł?

a tak nawiasem mówiąc to reverb PSP to jest jedyny plugin tej firmy który mi się nie podoba.... a tak jeszcze większym nawiasem mówiąc to od czasu gdy używam IR1 Wavesa (czy też SIR'a gdy taki moco-pamięcio-żerca jak IR nie jest niezbędny) to już żaden vst reverb mi się nie podoba
[addsig]
"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"
- Miłaszewski
...
Ja mam podobnie ze Space Designerem - odkad go uslyszalem tylko jego uzywam
[addsig]
...
Ja mam podobnie ze Space Designerem - odkad go uslyszalem tylko jego uzywam
[addsig]
...w ... GROBIE?
a co, chciałbyś ich już uśmiercić?...
przenośnia..."poetycka"

a co, chciałbyś ich już uśmiercić?...
przenośnia..."poetycka"

A ja "poetyckim łukiem" doszedłem do tego o co mi chodziło...
(nie lubię korzystać z wyszukiwarki)

(nie lubię korzystać z wyszukiwarki)
też SIR'a gdy taki moco-pamięcio-żerca jak IR nie jest niezbędny) to już żaden vst reverb mi się nie podoba
...
własnie ściagnołem SIR,a ktory jest darmowy , i mowiac szczerze zaskoczyło mnie jak to brzmi pamietam ze w ktorejsc E&S jest ten program, a czy mozna gdzies sciagnac WAV.y do tego reverbu ? oczywiscie na stronie sa dwa ktore juz mam ,
...
własnie ściagnołem SIR,a ktory jest darmowy , i mowiac szczerze zaskoczyło mnie jak to brzmi pamietam ze w ktorejsc E&S jest ten program, a czy mozna gdzies sciagnac WAV.y do tego reverbu ? oczywiscie na stronie sa dwa ktore juz mam ,
pamietam ze w ktorejsc E&S jest ten program, a czy mozna gdzies sciagnac WAV.y do tego reverbu ? oczywiscie na stronie sa dwa ktore juz mam ,...
Wav'y są na płytce EiS 03/2004
Pozdrawiam
Wav'y są na płytce EiS 03/2004
Pozdrawiam
www.myspace.com/pchelki