Jaki player zainstalować, żeby miał dobry equalizer za pomocą którego mógłbym wyrówmać nieco niedoskonałości moich odsłuchów? A może jest sam eq który można by zainstalować w systemie i działałby na wszystko co wychodzi z karty dźwiękowej?
Próbowałem kilka popularnych playerów i nie za bardzo mi odpowiadają.
Proszę o pomoc za którą z góry dziękuję
Dobry player lub equalizer
Re: Dobry player lub equalizer
Steinberg My MP3 pro - w tor sygnały możesz wpinać wtyczki VST. Dobrych korektorów VST jest troche.
Jeżeli szukasz czegoś darmowego to ni mom pojęcia
Jeżeli szukasz czegoś darmowego to ni mom pojęcia
...Steinberg My MP3 pro - w tor sygnały możesz wpinać wtyczki VST. Dobrych korektorów VST jest troche.
Jeżeli szukasz czegoś darmowego to ni mom pojęcia...
Zgadza się - My MP3 pro jest bdb - nie przekolorawia jak winampy itp.
Jeżeli szukasz czegoś darmowego to ni mom pojęcia...
Zgadza się - My MP3 pro jest bdb - nie przekolorawia jak winampy itp.

Właśnie... Znacie coś na system, co na samym końcu, przy głownym wyjściu dawało możliwość korekcji?
- AlfonsoRodeo
...Właśnie... Znacie coś na system, co na samym końcu, przy głownym wyjściu dawało możliwość korekcji? ...
Przy kartach SB jest korekto graficzny
Przy kartach SB jest korekto graficzny

...Właśnie... Znacie coś na system, co na samym końcu, przy głownym wyjściu dawało możliwość korekcji? ...
Ja w domu też mam bardzo kiepskiej jakości (aż trudno się przyznać jakie) głośniki i chciałbym sobie skorygować brzmienie choć troche takim korektorem software'owym. Najlepiej gdyby to był taki korektor tercjowy. Pilnie poszukuję! ...Potem tylko mikrofon pomiarowy, SIA Smaart Live i mamy zawodowe brzmienie (to tak pół żartem, pół serio)
Ja w domu też mam bardzo kiepskiej jakości (aż trudno się przyznać jakie) głośniki i chciałbym sobie skorygować brzmienie choć troche takim korektorem software'owym. Najlepiej gdyby to był taki korektor tercjowy. Pilnie poszukuję! ...Potem tylko mikrofon pomiarowy, SIA Smaart Live i mamy zawodowe brzmienie (to tak pół żartem, pół serio)
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.
......Właśnie... Znacie coś na system, co na samym końcu, przy głownym wyjściu dawało możliwość korekcji? ...
czyżby jednak nie było rozwiązania software'owego?
czyżby jednak nie było rozwiązania software'owego?
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.