Witam - mam karte audiophile 192 i zastanawiam się nad kupnem M-powered-a. W artykule EIS napisane jest że brak funkcji Direct Monitorin - a w tej karcie jest osobne wyjście monitorowe. Czy mimo to będę miał opóźnienie?
I drugie pytanie Jeśli ktoś ma zainstalowanego pro toolsa np. Digi 001 i jednocześnie drugą kartę M-audio ( i zainstaluje drugiego protoolsa) to czy nie będzie jakiś konfliktów?
Pozdrawiam.
M-Powered a Audiophile 192
Re: M-Powered a Audiophile 192
hmmm no trudno - rozumiem że to nowy produkt... od dystrybutora też nie dostałem informacji...

...hmmm no trudno - rozumiem że to nowy produkt... od dystrybutora też nie dostałem informacji...
...
Nie pisz do dystrybutora tylko od razu do supportu M-audio (o ile zarejestrowales wczesniej karte). Odpowiedza Ci na wszystkie pytania. Odpowiadaja w miare szybko.
Hubi

Nie pisz do dystrybutora tylko od razu do supportu M-audio (o ile zarejestrowales wczesniej karte). Odpowiedza Ci na wszystkie pytania. Odpowiadaja w miare szybko.
Hubi
witam, ja w nieco innej kwesti ... mógłbym się z Toba jakos skontaktowac? mail albo GG poniewaz mam problem z kartą m-audio 192 :( i nie potrafie sobie poradzić :(
pozdrawiam ! :(
AFiT
moje GG to 7594309, często jesten na niewidocznym ...
AFiT