Nagranie z płyty EiS
Czy mi sie zdaje, czy to szlachetne grono nagrywajców z AES popełniło przestery w prawym kanale na nagraniu organ (dot. wrześniowego EIS - ściezka 8) albo to nasza kochana redakcja popełniła błąd przy wypalaniu czy masterowaniu płyty??
Student realizacji nagłośnienia, gitarzysta, pasjonat muzyki, student teologii
Re: Nagranie z płyty EiS
...Czy mi sie zdaje, czy to szlachetne grono nagrywajców z AES popełniło przestery w prawym kanale na nagraniu organ ?...
Nic takiego nie slysze - w ktorym miejscu?
Nic takiego nie slysze - w ktorym miejscu?
...Czy mi sie zdaje, czy to szlachetne grono nagrywajców z AES popełniło przestery w prawym kanale na nagraniu organ (dot. wrześniowego EIS - ściezka 8) albo to nasza kochana redakcja popełniła błąd przy wypalaniu czy masterowaniu płyty??...
dodatkowo w czasie ok 1min zaczyna sie jakis furkocik-prawy kanał, no i jak na ten gatunek to zastosowano ciut za dużą kompresje
dodatkowo w czasie ok 1min zaczyna sie jakis furkocik-prawy kanał, no i jak na ten gatunek to zastosowano ciut za dużą kompresje
Dokładnie chodzi mi o forte organ, czyli ok 1:09 m i dalsze partie (pojawia sie czasami przester)
Student realizacji nagłośnienia, gitarzysta, pasjonat muzyki, student teologii
...Dokładnie chodzi mi o forte organ, czyli ok 1:09 m i dalsze partie (pojawia sie czasami przester)...
nobody`s pefect.....
nobody`s pefect.....

www.osa-project.com