Coś lepszego od NI B4?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
delorjan
Re: Coś lepszego od NI B4?

Post autor: delorjan » sobota 03 wrz 2005, 20:01

......Uważam ze lepszym wyjściem było by zakupienie modułu Emu B3 i ewentualnie jakiegoś modelu leslie lub SWRa.

Co fakt, to fakt. Tyle, że kolega delorjan szuka uparcie wiernej imitacji programowej....

Co fakt, to fakt :) Bo kolega delorjan jak wynosi za dużo sprzetu na estrade to mówią że wydziwia :D Wiec bierze tylko laptopa i jakieś 2 klawiaturki - jedna ważona :)

Awatar użytkownika
JM

Post autor: JM » sobota 03 wrz 2005, 21:33

... Na to sobie wpinam PSP PianoVerb, przez co brzmienie jest bardziej pełne i minimalnie nie stroi (odstrajam sobie w pogłosie)...

... O to mi chodziło...

Czyli jednak ambient.

...Ale mam 15 lat, dopiero sie ucze...

...więc dużo eksperymentów jeszcze przed Tobą. W tym wieku jesteś dopiero na początku drogi, a raczej jeszcze na gościńcu.

Gdy miałem tyle lat, co Ty teraz, wszystko: fuzzy, kaczki, tremola, wzmacniacze i inne niezbędniki musiałem zrobić sobie sam.

Lecz to nie niezbędniki decydują o Jakości Muzyki, o tym decyduje Talent.

Teraz jest wszystko, tylko komponować i grać. Nie bierz tego do Siebie, ale jak tu czytam narzekania i dylematy młodych muzyków to przypomina mi się bajka: "Osiołkowi w żłoby dano, w jeden owies, w drugi siano..."

Jak to się skończyło każdy wie.

Awatar użytkownika
delorjan

Post autor: delorjan » sobota 03 wrz 2005, 21:47

Dziekuje za te slowa :)

ODPOWIEDZ