Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
-
R.B. - Posty:320
Re: Mandaryna czy Enrique?
...A tak a propos! To już dziś... Już dziś będzie śpiewała na żywo. Aż się boję. (Chryste Panie!...)

...
No wlasnie - Rany Boskie o to bedzie?
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
-
pawello
-
Kontakt:
autor: pawello » piątek 02 wrz 2005, 12:27
No wlasnie - Rany Boskie o to bedzie?...
A ja se poszlem obglondnonc strone festiwalu na łonecie.. Musze sie ogolnie zapoznac z tematem - czyli kto z kim po co dlaczego jak ktoredy i jakim sposobem.. A na Mandaryne czekam jak na wyrok hahahahah... Sie zobaczy no nie? Poprosze kogos zeby to nagral na widełó to potem sobie w wolnej chwili ogladne..
A Pani AnkA to czymze sie zajmuje jesli chodzi o muzyczke?
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
-
AnkA
A Pani AnkA to czymze sie zajmuje jesli chodzi o muzyczke?
...
Tym samym co Mandaryna, ino bez wygibasów.

(a z nadzieją, że lepiej mi to idzie niż jej, sama z siebie - bez terrorystów - rejestruję to sobie w Cubase, żeby nawracać się na właściwe tory)
Sing Today like it's Your last day!
-
pawello
-
Kontakt:
autor: pawello » piątek 02 wrz 2005, 23:18
Tym samym co Mandaryna, ino bez wygibasów.

(a z nadzieją, że lepiej mi to idzie niż jej, sama z siebie - bez terrorystów - rejestruję to sobie w Cubase, żeby nawracać się na właściwe tory)

...
O ile wiem to wygibasow nawet mandaryna nie zarejestruje w Cubase..
[addsig]
-
richtig - Posty:845
autor: richtig » sobota 03 wrz 2005, 09:04
...
Oj są specjalne urządzonka, chociażby
to. Wprost wymarzony dla podskakującej i wyginającej się mandarynki. Niestety firma Eowave chyba zaprzestała już produkcji sensorów, ale interfejs jest dostępny...
www.myspace.com/pchelki
-
autor: richtig » sobota 03 wrz 2005, 09:05
PS. Sensory jednak są :)
Tu.www.myspace.com/pchelki
-
AnkA
...
Hehe.Jak widać (słychać) w przypadku śpiewu mandaryny można usłyszeć nawet wygibasy (bez wnikania na czym są rejestrowane). ;)
Z tym dniem wczorajszym to falstart, ale też było wesoło. Prawie wszyscy się mylili (poza tymi co prowadzili festiwal i tymi co się nie odzywali) i przekręcali słowa (czyżby trema?) ... no i ten popis elokwencji kilku osób... Prawie zaczynam obgryzać paznokcie co to będzie dziś, jak zaczną śpiewać...
Sing Today like it's Your last day!
-
autor: richtig » sobota 03 wrz 2005, 10:35
Prawie zaczynam obgryzać paznokcie co to będzie dziś, jak zaczną śpiewać...

...
Ehh, żałuję, że nie mam TiVi... Pośmiał bym się trochę z tej smutnej rzeczywistości...
www.myspace.com/pchelki
-
pawello
-
Kontakt:
autor: pawello » sobota 03 wrz 2005, 10:55
Hehe.Jak widać (słychać) w przypadku śpiewu mandaryny można usłyszeć nawet wygibasy (bez wnikania na czym są rejestrowane). ;)
Czyzby wygibasowala podczas nagrywania swoich numerow w studio?
Coz.. ja juz raz w studio mialem wokaliste ktory oprocz pojemnika zazyczyl sobie normalny statyw z niepodlaczonym mikrofonem dynamicznym zeby czuc sie bardziej "live".. Wszystkie partie spiewal dzierzac w rece Shure'a zawieszonego na statywie - jak na koncercie.. Klient nasz Pan...
[addsig]
-
peak
Z tym dniem wczorajszym to falstart, ale też było wesoło. Prawie wszyscy się mylili (poza tymi co prowadzili festiwal i tymi co się nie odzywali) i przekręcali słowa (czyżby trema?) ... no i ten popis elokwencji kilku osób... Prawie zaczynam obgryzać paznokcie co to będzie dziś, jak zaczną śpiewać...

...
Natomiast Zakopower grające "Trick me" Kelis - genialne. W życiu nie słyszałem lepszego coveru:). Mimo że nie lubię oryginału.
Słabiutkie Myslovitz (co z głosem Rojka?), Chylińska nie lepsza niestety. Sistars fajnie rozbujało publiczność - trzeba im przyznać, że grać i śpiewać to umieją. Ale zapomnieli na scenę jednego mikrofonu! O Reni Jusis nie wspomnę - pomyłka organizatorów.
Ale i tak całość (oprócz reklam) podobała mi się bardziej niż wszystkie poprzednie Sopot (albo Opole) Playback Show Festival.
Peak
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]