Witam wszystkich
Szukam dobrodzieja, który na początek odpowiedział by na post w moim jeszcze pustym FORUM. Jeśli bedą tam pojawiać się jakieś informacje, chciałbym je umieszczać w przyszłości na domowej stronie. Oczywiście nie mam nic przeciwko jeśli na forum będą się pojawiać bardziej złożone problemy dla zaawansowanych. Proszę o pomoc w rozwinięciu mojego csound-planu.
pozdrowienia
Csound od podstaw
Re: Csound od podstaw
Dla zainteresowanych mail od adminawww.fora.pl jaki dostałem:
Drodzy uzytkownicy,
Z przyjemnoscia informujemy, ze otrzymalismy nowy serwer, ktory znacznie przyspieszy dzialanie serwisu fora.pl i umozliwi jego dalszy rozwoj.
W zwiazku z tym zaplanowalismy przeniesienie calego serwisu na nowa maszyne.
Przenosiny rozpoczniemy o godzine 0:30 we wtorek. Trudno nam oszacowac jak dlugo to potrwa, ale co najmniej 16 a maksimum 36 godzin. W tym czasie fora beda wylaczone, gdyz podczac kopiowania baz danych nowe wpisy nie moga byc dodawane. Danych do przekopiowania jest bardzo duzo, nie da sie tego procesu przeprowadzic szybciej.
Prosimy poinformowac o przerwie uzytkownikow wlasnych forow za pomoca wiadomosci masowych w panelu administracyjnym.
Obiecujemy, ze po przeniesieniu fora beda dzialac tak szybko jak kiedys a wolne zasoby umozliwia nam instalacje nowych modow i dodatkow.
Pozdrawiamy,
Administracja fora.pl
Drodzy uzytkownicy,
Z przyjemnoscia informujemy, ze otrzymalismy nowy serwer, ktory znacznie przyspieszy dzialanie serwisu fora.pl i umozliwi jego dalszy rozwoj.
W zwiazku z tym zaplanowalismy przeniesienie calego serwisu na nowa maszyne.
Przenosiny rozpoczniemy o godzine 0:30 we wtorek. Trudno nam oszacowac jak dlugo to potrwa, ale co najmniej 16 a maksimum 36 godzin. W tym czasie fora beda wylaczone, gdyz podczac kopiowania baz danych nowe wpisy nie moga byc dodawane. Danych do przekopiowania jest bardzo duzo, nie da sie tego procesu przeprowadzic szybciej.
Prosimy poinformowac o przerwie uzytkownikow wlasnych forow za pomoca wiadomosci masowych w panelu administracyjnym.
Obiecujemy, ze po przeniesieniu fora beda dzialac tak szybko jak kiedys a wolne zasoby umozliwia nam instalacje nowych modow i dodatkow.
Pozdrawiamy,
Administracja fora.pl
drummer
No kurna, dużo jest userów csound w Polsce, jak widzisz
W odpowiedzi na pytanie z Twojego forum, przychodzi mi tylko
to:
1. Brakuje Ci odpowiednich wpisów w autoexec.bat
http://www.csounds.com/installing/howtowindows/index.html
2. Sprawdź czy masz na dysku pliki o które krzyczy csound.
Jak nie masz, pewnie będziesz musiał sciągnąc Pythona da Windows.
O csound jest mnóstwo informacji, ino panie, po angielsku , o!

W odpowiedzi na pytanie z Twojego forum, przychodzi mi tylko
to:
1. Brakuje Ci odpowiednich wpisów w autoexec.bat
http://www.csounds.com/installing/howtowindows/index.html
2. Sprawdź czy masz na dysku pliki o które krzyczy csound.
Jak nie masz, pewnie będziesz musiał sciągnąc Pythona da Windows.
O csound jest mnóstwo informacji, ino panie, po angielsku , o!
Zapraszam ponownie na MOJE FORUM. Troszeczkę się coś tam zmieniło i temat instalacji jest już rozwiązany.
pozdrowienia
pozdrowienia
drummer