Mandaryna czy Enrique?

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
richtig
Re: Mandaryna czy Enrique?

Post autor: richtig » wtorek 30 sie 2005, 21:41

...Sluchajcie, moze oglosimy konkurs kto zrobi najlepszy remix tego numeru. Wkoncu mamy oryginalny slad wokalu mandaryny, teraz mozna zrobic oryginalny remix. ...

Niegłupi pomysł. Ja w to wchodzę :)
www.myspace.com/pchelki

Darkthrone

Post autor: Darkthrone » wtorek 30 sie 2005, 22:14

...Sluchajcie, moze oglosimy konkurs kto zrobi najlepszy remix tego numeru. Wkoncu mamy oryginalny slad wokalu mandaryny, teraz mozna zrobic oryginalny remix. ...

Omg! Nie jestem metalowcem...ale może by tak zwolnić i jakąś miazgę da się zrobić Krew!

Ryba

Post autor: Ryba » wtorek 30 sie 2005, 22:15

......Sluchajcie, moze oglosimy konkurs kto zrobi najlepszy remix tego numeru. Wkoncu mamy oryginalny slad wokalu mandaryny, teraz mozna zrobic oryginalny remix. ...

Niegłupi pomysł. Ja w to wchodzę :)...

Panie i Panowie po co ten masochizm.Czy nie wystarczy Wam to, że beztalenci macha swoimi plastykowymii cyckami , a publika ,która jest na poziomie czytaczy Superekspresu to kupuje , mając swoje igrzyska

Mandaryny i jej podobnym nie trzeba ośmieszać, bo ten styl sam w sobie jest żałosny . Lepiej pójść na spacer, odpocząc od kompa a nie babrać sie w gównie. ryba

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Post autor: Tadeo » środa 31 sie 2005, 00:12

...Stwierdzam jedno. Jest tragicznie. Świat schodzi na psy (nie obrażając pupili). Wszystko jest robione pod nastoletnie społeczeństwo: wolny seks, narkotyki, imprezy, smski, tapetki, gadulce i inne gówna. Za przeproszeniem rzygać mi się chce!! Nie chcę nawet myśleć co będzie za kilka, kilkanaście lat, jak ta cała durnota dorośnie.....

spokojna głowa, za kilka lat ta cała durnota wyrosnie z głupoty ...i będzie nowa, młoda durnota

Awatar użytkownika
szkudlik

Post autor: szkudlik » środa 31 sie 2005, 09:19

Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

richtig

Post autor: richtig » środa 31 sie 2005, 09:54

...http://muzyka.onet.pl/mr,1156450,wiadomosci.html

Najbardziej przeraził mnie fragment "Teraz, kiedy wokół nagrania rozpętała się taka burza, wokalistka zrezygnowała ze wspomagania się "taśmą" i sama zamierza śpiewać na żywo." :)
www.myspace.com/pchelki

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » środa 31 sie 2005, 11:07

I juz nie bedzie lekcji aerobiku. A szkoda. Zdrowy styl zycia to to czego nam teraz potrzeba.

Awatar użytkownika
Bartolomeo

Post autor: Bartolomeo » środa 31 sie 2005, 11:15

"Od trzech tygodni byłam szantażowana, ale z terrorystami się nie negocjuje" – dodaje Manadryna.

To tak jak Bush

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » środa 31 sie 2005, 12:05

Poczytalem troche na onecie.. Mam pewne podejrzenie co do tej aferki.. Mysle ze to zostalo zrobione specjalnie.. Nic tak nie wzmaga popularnosci jak afery W sumie nic nie mam do tej Mandaryny - bylem na stronie posluchac kawalkow i sa w sumie spoko. Nie jestem rowniez fanem dance - nie slucham takiej muzy - wydaje mi sie natomiast ze potrafie odroznic discopolo od dance Natomiast spiewanie z playbacku? O NIE.. W Tarnowie niedawno byla In-grid - spiewala na zywo - trzeba sie SZANOWAC do cholery.. NIE WYSTEPUCIE z playbackiem!!!
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

ODPOWIEDZ