2 wyjścia w ESI Julia?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
rosa
2 wyjścia w ESI Julia?

Post autor: rosa » niedziela 28 sie 2005, 21:30

witam, mam pytanie odnosnie karty dzwiekowej, posiadam karte dzwiekowa esi julia z jednym wyjsciem stereo, chcialbym rozszerzyc ja do dwoch wyjsc pod kontem przepuszczania sygnalu przez kompresor i zgrania sygnalu po kompresji. czy moim wyjsciem jest mixer i dibox czy istnieje jakies lepsze rozwiazanie ?? jak dibox to dajcie namiar na jakis dobry zrobionny wlasnie pod tym kontem (sygnal podany na jedno wejscie, wyjdzie na dwoch wyjsciach z tylu) dzieki z gory

Awatar użytkownika
netes

Re: 2 wyjścia w ESI Julia?

Post autor: netes » poniedziałek 29 sie 2005, 09:45

...witam, mam pytanie odnosnie karty dzwiekowej, posiadam karte dzwiekowa esi julia z jednym wyjsciem stereo, chcialbym rozszerzyc ja do dwoch wyjsc pod kontem przepuszczania sygnalu przez kompresor i zgrania sygnalu po kompresji. czy moim wyjsciem jest mixer i dibox czy istnieje jakies lepsze rozwiazanie ? jak dibox to dajcie namiar na jakis dobry zrobionny wlasnie pod tym kontem (sygnal podany na jedno wejscie, wyjdzie na dwoch wyjsciach z tylu) dzieki z gory...

Mój znajomy robił coś takiego na M-Audio Audiobuddy. Wprawdzie to bardziej przedwzmacniacz, ale podobno idealnie sprawdza się jako di-box.
Pozdrawiam

Zbynia

Re: 2 wyjścia w ESI Julia?

Post autor: Zbynia » poniedziałek 29 sie 2005, 10:48

bedziesz mial problem z odsluchem po kompresorze - chyba ze skorzystasz z czegos co nie degraduje sygnalu a puszcza go dalej czyli wiekszosc wzmacniaczy sluchawkowych i sterownikow monitorow odsluchowych

jesli mikser to tylko z insertami i malo szumiacy bo inaczej to tez nie ma sensu

ODPOWIEDZ