2 wyjścia w ESI Julia?
witam, mam pytanie odnosnie karty dzwiekowej, posiadam karte dzwiekowa esi julia z jednym wyjsciem stereo, chcialbym rozszerzyc ja do dwoch wyjsc pod kontem przepuszczania sygnalu przez kompresor i zgrania sygnalu po kompresji. czy moim wyjsciem jest mixer i dibox czy istnieje jakies lepsze rozwiazanie ?? jak dibox to dajcie namiar na jakis dobry zrobionny wlasnie pod tym kontem (sygnal podany na jedno wejscie, wyjdzie na dwoch wyjsciach z tylu) dzieki z gory
Re: 2 wyjścia w ESI Julia?
...witam, mam pytanie odnosnie karty dzwiekowej, posiadam karte dzwiekowa esi julia z jednym wyjsciem stereo, chcialbym rozszerzyc ja do dwoch wyjsc pod kontem przepuszczania sygnalu przez kompresor i zgrania sygnalu po kompresji. czy moim wyjsciem jest mixer i dibox czy istnieje jakies lepsze rozwiazanie ? jak dibox to dajcie namiar na jakis dobry zrobionny wlasnie pod tym kontem (sygnal podany na jedno wejscie, wyjdzie na dwoch wyjsciach z tylu) dzieki z gory...
Mój znajomy robił coś takiego na M-Audio Audiobuddy. Wprawdzie to bardziej przedwzmacniacz, ale podobno idealnie sprawdza się jako di-box.
Mój znajomy robił coś takiego na M-Audio Audiobuddy. Wprawdzie to bardziej przedwzmacniacz, ale podobno idealnie sprawdza się jako di-box.
Pozdrawiam
Re: 2 wyjścia w ESI Julia?
bedziesz mial problem z odsluchem po kompresorze - chyba ze skorzystasz z czegos co nie degraduje sygnalu a puszcza go dalej czyli wiekszosc wzmacniaczy sluchawkowych i sterownikow monitorow odsluchowych
jesli mikser to tylko z insertami i malo szumiacy bo inaczej to tez nie ma sensu
jesli mikser to tylko z insertami i malo szumiacy bo inaczej to tez nie ma sensu