Koncert U2

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
lep
Re: Koncert U2

Post autor: lep » środa 06 lip 2005, 18:09

Słyszałem i czytałem bardzo negatywne wypowiedzi na temat nagłośnienia tego koncertu. Jak było w rzeczywistości niewiem? nie byłem. Ktoś był? Jakie wrażenia.
www.homstudio.com.pl

Awatar użytkownika
Marc.De.Marx

Post autor: Marc.De.Marx » środa 06 lip 2005, 18:34

a gdzie byl ten koncert i kiedy to bylo ?

Awatar użytkownika
AlfonsoRodeo

Post autor: AlfonsoRodeo » środa 06 lip 2005, 23:53

A wracajac do tematu U2. Czy system, ktory tam gral to nie czasem slynny X-Array, na ktorym lubili bardzo grac The Rolling Stones? Front skladal sie z 80 paczek na strone (lacznie 160) + doglosnienia. Czy ktos moglby zweryfikowac moja wiedze w tym kierunku?

Awatar użytkownika
iksik

Post autor: iksik » poniedziałek 01 sie 2005, 13:12

...A wracajac do tematu U2. Czy system, ktory tam gral to nie czasem slynny X-Array, na ktorym lubili bardzo grac The Rolling Stones? Front skladal sie z 80 paczek na strone (lacznie 160) + doglosnienia. Czy ktos moglby zweryfikowac moja wiedze w tym kierunku?...

Nie pytaj bo pewno za chwilkę jeden cwaniak z drugim zacznie pieprzyc o duperelach nie majacych niz wspolnego z tematem!

ale jako ze kraj jest demokratyczny wiec moga sobie na to pozwolic;)

i niech im z tym dobrze bedzie!

Awatar użytkownika
MG

Post autor: MG » poniedziałek 01 sie 2005, 15:36

...**********************

Obstawiam na Pana Miecia z 2 kilo na strone Hand Boxa i LDM-a ...

Jak czytam takie odpowiedzi to mnie mdli . Po co sie odzywasz jak nie wiesz i sie w dodatku nie znasz? Nic smiesznego nie napisałeś człowieku! Ktoś zadał kulturalnie pytanie to się schowaj w tłum jak nie znasz odpowiedzi a posty sobie nabijaj na innych forach. ...

... i sie w dodatku nie znasz?... - chyba z mojej wypowiedzi nie wynika, że się nie znam no chyba, że jesteś jasnowidzem

Awatar użytkownika
Godin

Post autor: Godin » poniedziałek 01 sie 2005, 15:49

...Słyszałem i czytałem bardzo negatywne wypowiedzi na temat nagłośnienia tego koncertu. Jak było w rzeczywistości niewiem? nie byłem. Ktoś był? Jakie wrażenia....

Wrazenia muzyczne super !!! Dla mnie byl to klubowy koncert tyle ze na stadione dla 80 tys. widzow. Panowie z U2 zachowywali sie naturalnie bez szołmeństwa zbędnego i wogole byli swietni. Co do jakosci dzwieku, to istotnie przyznam, ze gitara byla strasznie skrzekliwa, chyba ze to moje subiektywne odczucie, bo stalem z boku prawie przy samych przodach

ODPOWIEDZ