Płyta główna komputera

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Stiwi
Re: Płyta główna komputera

Post autor: Stiwi » wtorek 26 lip 2005, 00:54

Ja mam Asusa A8V de lux i jest malinka procek FX 4000+ athlon Logic hodzi jak marzenie

Zbynia

Post autor: Zbynia » wtorek 26 lip 2005, 02:26

dobra bo zaczynacie pieprzyc i tyle...

pewu ma soje zdanie i mysl jak je czytasz bo dla debili nie jest....

chcesz cos na temat sprzetu to udaj sie na portal komputerowy i zobaczysz co jest tanie i w miare wydajne...audio to bity i bajty tak samo jak gry ,zdjecia ,muzyka,filmy i cala reszta........

ja robie na asrocku i tez nie placze - nic sie nie wiesza,wszystko dziala...

dla frajerow - mam tez zasilacz codegen od 2 lat....

bez jaj - kupuj to co najlepsze i to co ci odpowiada - czytaj duzo i wyciagaj wnioski - bo z postow to sie nic nie dowiesz

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » wtorek 26 lip 2005, 08:05

...To się nazywa wychowanie 'bezstresowe' ewentualnie efekt nowej matury na 'rozumienie tekstu' ...

Myślę, że wielu "tekstów" udałoby się uniknąć gdyby młodzież już za wczasu zaglądała choćby tam: http://rtfm.killfile.pl.

Pytaniem jest, ilu samych pedagogów ma choć blade pojęcie o istnieniu takich i podobnych materiałów.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

HC_WRO

Post autor: HC_WRO » wtorek 26 lip 2005, 15:09

ogólnie należy stwierdzić, że najlepiej brać rzeczy sprawdzone żeby się na minę nie władować kupując kompa za parę koła, który będzie się później wieszał i nastręczął problemów...choć to naprawdę nie jest aż tak wielkie ryzyko...ja np. swego czasu "zaryzykowałem" i wybrałem Athlona 64 i płytę ze średniej półki - Gigabyte K8NF-9...tak jak ktoś wyżej napisał - dla procesora nie ma znaczenia co liczy - czy to grafika czy to muzyka etc. - ma liczyć - byle jak najszybciej:)...mimo całego swojego "eksperymentu" (płyta główna na chipsecie nForce4) nie zauważam żadnych problemów...jedynie 1GB ramu okazało się być za małą ilością do pracy FLStudio+DrumkitFromHell2 - strasznie pamięciożerne...a tak poza tym to ten temat powinien chyba odejść w otchłań:))) wybaczcie - mam kaca

ODPOWIEDZ