...okarze.. leprzy... chodzby... ...
Davi, fakt, to nie forum polonistów ani grafomanów, ale zajrzyj q... choć raz do słownika bo aż zęby bolą. Czy nikt Ci nie powiedział, że w tej branży nasz rodzimy język jest czasem ważniejszy niż byle jakie wypociny w audio?
Mackie Onyx i jego znakomite preampy
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
Re: Mackie Onyx i jego znakomite preampy
Pewu wyluzuj !!!!
...a co myslicie o nowszej wersji : Aphex 207D ? ,albo Groove Tubes np : Dito ,lub The Brick ? albo Mindprint EN-Voice MkII ? moze którys z nich okaze sie byc lepszy od zwyklego budzetowego miksera ? przynajmniej do zgrania wokalu i chodzby instrumentow ?...
i co zadowolony ?
i co zadowolony ?
A no pewnie ze nie ! bo jeszcze "chocby"
pozdrowko i sorka za bledy
pozdrowko i sorka za bledy
- Stradivariusz
...Mackie to ŚWIATOWA MARKA i przee wszystkim bdb preampy - właściwie najdrższa część w tych mixerach.
Polecam...
Chcesz zobaczyc z ilu elementów składa się preamp firmy MACKIE? Całościowy jego koszt wyceniam na około 7-8zł...
...
Witaj Monter
A jak się mają twoje preampy do tych z Mackie?
Pozdrawiam
Strad
Polecam...
Chcesz zobaczyc z ilu elementów składa się preamp firmy MACKIE? Całościowy jego koszt wyceniam na około 7-8zł...
...
Witaj Monter
A jak się mają twoje preampy do tych z Mackie?
Pozdrawiam
Strad
Nagrywam wyłącznie klasykę - orkiestry, chóry, zespoły kameralne, soliści itp.
Oczywiscie słyszałem takze o "" swietnych "" preampach Mackie ... ale moze nie warto przepłacac.....
Proponuje przeczytac wypowiedzi , ktos nawet robił porownania kiedysm miałem okazje nagrywac wokale na mikserze Behringer nic im nie mozna było zazucic .
Proponuje przeczytac wypowiedzi , ktos nawet robił porownania kiedysm miałem okazje nagrywac wokale na mikserze Behringer nic im nie mozna było zazucic .