XP SP2 - kłopoty?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
cichydd
Re: XP SP2 - kłopoty?

Post autor: cichydd » poniedziałek 11 lip 2005, 19:03

Neleży tu rozróznić system z dodanym Service Packiem i system który fabrycznie jest zaktualizowany do danego Service Packa. Problemy sprawiają te pierwsze. Oczywiście też nie zawsze. Spokojnie można instalować system w wersji SP 2 natomiast odradzam aktualizację wersji SP 1 lub 0 do SP 2.

Zbynia

Post autor: Zbynia » wtorek 12 lip 2005, 10:06

dlaczego odradzasz?

ja mam tak zaktualizowane wszystkie systemy na których pracuje i nie mam z nimi najmniejszych kłopotów

a gdy ktos jeszcze na tym samym komputerze korzysta z internetu to nie jest laska instalacja sp2 tylko wymogiem

Awatar użytkownika
szkudlik

Post autor: szkudlik » wtorek 12 lip 2005, 10:11

...dlaczego odradzasz?

Bo FAKTEM jest ze czasami sie to nie udaje. Na wlasne oczy widziane.

Jak z reszta przy kazdej zmianie na kompie stac sie moze, bez Ghosta ani rusz.

[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » środa 13 lip 2005, 22:32

Zostawmy SP na boku.Co z automatycznymi aktualizacjami?Przez ile jeszcze będą dostarczane następne aktualizcje?!(pytanie retoryczne) Szczerze pisząc mam ich dosyć i zastanawiam się czy wogóle je instalować.Przy tym tempie ich "publikowania" niedługo zatkam sobie dysk sytemowy... Jakie jest Wasze podejście do aktualizacji?SP2 i to wszystko czy może jednak aktualizować???
[addsig]
-->play your reason system<--

Zbynia

Post autor: Zbynia » czwartek 14 lip 2005, 00:10

to usun to co zostaje po aktualizacji - teraz wszystkie poczawszy od sp1 zajmuja prawie 1 giga....

nie chcesz nie aktualizuj - ja nie ma z tym problemu - tam gdzie jest net niech sobie aktualizuje tam gdzie netu nie mam zostaje przy tym co jest bo bezpieczenstwo to sprawa drugorzedna

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » czwartek 14 lip 2005, 00:22

...Zostawmy SP na boku.Co z automatycznymi aktualizacjami?Przez ile jeszcze będą dostarczane następne aktualizcje?!(pytanie retoryczne) Szczerze pisząc mam ich dosyć i zastanawiam się czy wogóle je instalować.Przy tym tempie ich "publikowania" niedługo zatkam sobie dysk sytemowy... Jakie jest Wasze podejście do aktualizacji?SP2 i to wszystko czy może jednak aktualizować???

...

Pracuje na SP1 ..... system działa od roku , robiłem aktualizacje , lecz tylko niektore "" wazne"" wiem z doswiadczenia ze czesc z aktualizacji potrafi namieszac w systemie, zdazyło mi sie to w przeszłosci, po zainstalowaniu AKT. komputer dosłownie zaczoł swirwac skonczyło sie instalacja nowego systemu , SP2 nie sprawdza sie na wszystkich kartach dziwiekowych , np, MOTU ,pisze na swojej stronie ze narazie nie bedzie sterow pod SP2 gdyz sa z tym problemy i karty MOTU nie działaja poprawnie .

ODPOWIEDZ