XP SP2 - kłopoty?
Neleży tu rozróznić system z dodanym Service Packiem i system który fabrycznie jest zaktualizowany do danego Service Packa. Problemy sprawiają te pierwsze. Oczywiście też nie zawsze. Spokojnie można instalować system w wersji SP 2 natomiast odradzam aktualizację wersji SP 1 lub 0 do SP 2.
Re: XP SP2 - kłopoty?
dlaczego odradzasz?
ja mam tak zaktualizowane wszystkie systemy na których pracuje i nie mam z nimi najmniejszych kłopotów
a gdy ktos jeszcze na tym samym komputerze korzysta z internetu to nie jest laska instalacja sp2 tylko wymogiem
ja mam tak zaktualizowane wszystkie systemy na których pracuje i nie mam z nimi najmniejszych kłopotów
a gdy ktos jeszcze na tym samym komputerze korzysta z internetu to nie jest laska instalacja sp2 tylko wymogiem
...dlaczego odradzasz?
Bo FAKTEM jest ze czasami sie to nie udaje. Na wlasne oczy widziane.
Jak z reszta przy kazdej zmianie na kompie stac sie moze, bez Ghosta ani rusz.
[addsig]
Bo FAKTEM jest ze czasami sie to nie udaje. Na wlasne oczy widziane.
Jak z reszta przy kazdej zmianie na kompie stac sie moze, bez Ghosta ani rusz.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Zostawmy SP na boku.Co z automatycznymi aktualizacjami?Przez ile jeszcze będą dostarczane następne aktualizcje?!(pytanie retoryczne)
Szczerze pisząc mam ich dosyć i zastanawiam się czy wogóle je instalować.Przy tym tempie ich "publikowania" niedługo zatkam sobie dysk sytemowy...
Jakie jest Wasze podejście do aktualizacji?SP2 i to wszystko czy może jednak aktualizować???
[addsig]

[addsig]
-->play your reason system<--
to usun to co zostaje po aktualizacji - teraz wszystkie poczawszy od sp1 zajmuja prawie 1 giga....
nie chcesz nie aktualizuj - ja nie ma z tym problemu - tam gdzie jest net niech sobie aktualizuje tam gdzie netu nie mam zostaje przy tym co jest bo bezpieczenstwo to sprawa drugorzedna
nie chcesz nie aktualizuj - ja nie ma z tym problemu - tam gdzie jest net niech sobie aktualizuje tam gdzie netu nie mam zostaje przy tym co jest bo bezpieczenstwo to sprawa drugorzedna
...Zostawmy SP na boku.Co z automatycznymi aktualizacjami?Przez ile jeszcze będą dostarczane następne aktualizcje?!(pytanie retoryczne)
Szczerze pisząc mam ich dosyć i zastanawiam się czy wogóle je instalować.Przy tym tempie ich "publikowania" niedługo zatkam sobie dysk sytemowy...
Jakie jest Wasze podejście do aktualizacji?SP2 i to wszystko czy może jednak aktualizować???
...
Pracuje na SP1 ..... system działa od roku , robiłem aktualizacje , lecz tylko niektore "" wazne"" wiem z doswiadczenia ze czesc z aktualizacji potrafi namieszac w systemie, zdazyło mi sie to w przeszłosci, po zainstalowaniu AKT. komputer dosłownie zaczoł swirwac skonczyło sie instalacja nowego systemu , SP2 nie sprawdza sie na wszystkich kartach dziwiekowych , np, MOTU ,pisze na swojej stronie ze narazie nie bedzie sterow pod SP2 gdyz sa z tym problemy i karty MOTU nie działaja poprawnie .

...
Pracuje na SP1 ..... system działa od roku , robiłem aktualizacje , lecz tylko niektore "" wazne"" wiem z doswiadczenia ze czesc z aktualizacji potrafi namieszac w systemie, zdazyło mi sie to w przeszłosci, po zainstalowaniu AKT. komputer dosłownie zaczoł swirwac skonczyło sie instalacja nowego systemu , SP2 nie sprawdza sie na wszystkich kartach dziwiekowych , np, MOTU ,pisze na swojej stronie ze narazie nie bedzie sterow pod SP2 gdyz sa z tym problemy i karty MOTU nie działaja poprawnie .