Witam
Czy ktoś miał do czynienia z takim monitorem : http://www.musiccenter.pl/?mod=item&g1=3&g2=18&g3=&id=2959
Jak wypada na scenie?
jakie sa plusy i minusy?
Monitor sceniczny JBL JRX 112m
Re: Monitor sceniczny JBL JRX 112m
Pasmo przenoszenia (-10 dB): 60 Hz - 16 kHz
ze spadkiem 3 dB toto gra do 10 kHz. nie polecam niczego z serii JRX.
ze spadkiem 3 dB toto gra do 10 kHz. nie polecam niczego z serii JRX.
everybody kombinerki
Ten link do allegro nie był kryptoreklamą, moim zdaniem opłaca się kupić monitor polaudio za 900 zet. Jeśli dla admina to reklama to ja nie wiem co mam myśleć :)
everybody kombinerki
Ja bym plusował za Turbosound`em no ale koszt też nie mały, a przyzwyczajenia też różne
- AlfonsoRodeo
Ten JRX to zabawka dla poczatkujacego grajka. Lepiej zinwestowac w cos pewniejszego i grajacego nieco wyzej niz te 12 kHz. Osobiscie widzialem i slyszalem JRX na 2x15"+HF i niesmak mnie wzial od razu - po prostu nie gra!Logo to nie wszystko! A przy tym produkcie to juz w ogole nie ma znaczenia,bo to wcale nie gra ladnie. Nie chcialbym tutaj sie powtarzac, ale bardzo efektywnie zastapi ten produkt paczka z RH-Sound (jest o polowe tansza a gra lepiej, przede wszystkim ma gore). Pozdrawiam.
ie zastapi ten produkt paczka z RH-Sound (jest o polowe tansza a gra lepiej, przede wszystkim ma gore). Pozdrawiam....
Masz może jakiś przykładowy link?
gdzie można obejżec ten sprzet no i jakiś konkretny opis z parametrami.
gdzie można obejżec ten sprzet no i jakiś konkretny opis z parametrami.
- AlfonsoRodeo
...ie zastapi ten produkt paczka z RH-Sound (jest o polowe tansza a gra lepiej, przede wszystkim ma gore). Pozdrawiam....
gdzie można obejżec ten sprzet no i jakiś konkretny opis z parametrami....
Widze, ze lenistwo to chyba cecha narodowa POLAKOW. Czyz nie wydaje sie oczywistym, ze znajdziesz produkty RHSound na stronce www.rhsound.pl ? W innych przypadkach jest wyszukiwarka internetowa. Pozdrawiam
gdzie można obejżec ten sprzet no i jakiś konkretny opis z parametrami....
Widze, ze lenistwo to chyba cecha narodowa POLAKOW. Czyz nie wydaje sie oczywistym, ze znajdziesz produkty RHSound na stronce www.rhsound.pl ? W innych przypadkach jest wyszukiwarka internetowa. Pozdrawiam