...czyli cena w tym wypadku nie gra tutaj zasadniczej roli wzgledem jakosci produktu IMO...
Otóż jesteś w małym błędzie. Moze już nie zasadniczo, niemniej wciąż jednak gra.
AKG C3000B - warto kupić?
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
Re: AKG C3000B - warto kupić?
I Ruscy i Chińczycy i Angole, i choler. wie kto docelowo więcej, bo strasznie się ostatnio popśtrykali
Oj, Pewu... kradniesz mi temat. Ale juz napisane i poszlo do druku na lipiec.
PS. I tak Cie lubie. Uczucie, ktore chyba nie zawsze na forum odczuwasz
Ale niestety po raz kolejny to ja mam racje i nic na to nie poradze.

Oj, Pewu... kradniesz mi temat. Ale juz napisane i poszlo do druku na lipiec.

tak esemo sluchaj plotek.....
ciekawe kto ci takich bzdur nagadal?a wystarczy wejsc na pierwszy lepszy sklep by zobaczyc ze ich lampka kosztuje prawie 5 tysi........
ciekawe kto ci takich bzdur nagadal?a wystarczy wejsc na pierwszy lepszy sklep by zobaczyc ze ich lampka kosztuje prawie 5 tysi........
- Gałkoskręt
Mialem okazje ostatnio miec do czynienia co nieco z Braunerem VM1.Zmiazdrzyl mnie totalnie!
Kocham krecenie galami!
Prawdziwe uczucie przebije najgrubszy mur... niestraszna mu odległość... Hmm... nie szuka poklasku... wszystkiemu wierzy... itd. :)
Lecz niestety Pewu to nie Warszawa - nie zawsze da się lubić
Prawdziwe uczucie przebije najgrubszy mur... niestraszna mu odległość... Hmm... nie szuka poklasku... wszystkiemu wierzy... itd. :)
Lecz niestety Pewu to nie Warszawa - nie zawsze da się lubić

I'm representin' all the Whiteman's for across the world!!!!!
Posiadam Oktava 319 . Akg 3000 oraz Rode NTK( lampowy ) , uwazam ze ten ostatni ma najbardziej subtelna barwe , jednak porownujac Oktave i Akg , wybieram Oktave , lecz zaznaczam ze AKG ktory posiadam to AKG 3000 , nie AKG 3000b
...tak esemo sluchaj plotek.....
ciekawe kto ci takich bzdur nagadal?a wystarczy wejsc na pierwszy lepszy sklep by zobaczyc ze ich lampka kosztuje prawie 5 tysi...........
Nie slucham sprawdzilem (mowie rzecz jasne o mkl2500) a nie bodajze 5000 teraz kosztuje 1550 i podobno miazdzy inne majki...w konkretnym przedziale ale chialem jednak na cisnac tutaj nacisk na 319 stke bo bo jestem bliski jej zakupu i jezeli jest ktos kto ma "Co" do niej to niech sie wypowie;)
ciekawe kto ci takich bzdur nagadal?a wystarczy wejsc na pierwszy lepszy sklep by zobaczyc ze ich lampka kosztuje prawie 5 tysi...........
Nie slucham sprawdzilem (mowie rzecz jasne o mkl2500) a nie bodajze 5000 teraz kosztuje 1550 i podobno miazdzy inne majki...w konkretnym przedziale ale chialem jednak na cisnac tutaj nacisk na 319 stke bo bo jestem bliski jej zakupu i jezeli jest ktos kto ma "Co" do niej to niech sie wypowie;)
JA MAM AKG3000 I JESTEM ZADOWOLOMY PO MAXIE PO PRZESIADCE Z MXL
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
....Oj, Pewu... kradniesz mi temat. Ale juz napisane i poszlo do druku na lipiec...
A skąd mnie było o tym wiedzieć? Niemniej, sorry jeśli wlazłem z buciorami między wódę a zagrychę. Pewnie obie dobre
.
...PS. I tak Cie lubie. Uczucie, ktore chyba nie zawsze na forum odczuwasz
...
Dzięki za "Cie lubię"
a co do forum, to czasem coś odczuwam a czasem nic nie odczuwam
.
...Ale niestety po raz kolejny to ja mam racje....
Hmm.. możliwe, tylko w czym
Jakoś nie trybię

...PS. I tak Cie lubie. Uczucie, ktore chyba nie zawsze na forum odczuwasz

Dzięki za "Cie lubię"

...Ale niestety po raz kolejny to ja mam racje....
Hmm.. możliwe, tylko w czym

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS