...Nada siem ?...
Nada, nada. Mozesz brać...
To biore. :) (2,3 odrabać czy bierze Pan całośc ? :) - tak leciała chyba jedna z pierwszych polskich reklam. Costam o odbiorze telewizji satelitarnej jak si enie myle. Eh ... łezka sie w oku kręci.
A weś jak moze doradz mi jeszcze co dokompletowac po za majkiem ? Efekcik to juz mi poradzono jaki, ale mile widziane dalsze propozycje. CO jeszcze ? Po prostu to teraz zapiac pod mixer i wsio, czy jeszcze sie o cos pokusic ?
Jaki mikrofon bezprzewodowy?
Mayewsky
(GG - 4039365)
(GG - 4039365)
Re: Jaki mikrofon bezprzewodowy?
......Nada siem ?...
To biore. :) (2,3 odrabać czy bierze Pan całośc ? :) - tak leciała chyba jedna z pierwszych polskich reklam. Costam o odbiorze telewizji satelitarnej jak si enie myle. Eh ... łezka sie w oku kręci.
A weś jak moze doradz mi jeszcze co dokompletowac po za majkiem ? Efekcik to juz mi poradzono jaki, ale mile widziane dalsze propozycje. CO jeszcze ? Po prostu to teraz zapiac pod mixer i wsio, czy jeszcze sie o cos pokusic ?...
Moze jakis autotiunik czy to zbytecznosc na scene ?
A weś jak moze doradz mi jeszcze co dokompletowac po za majkiem ? Efekcik to juz mi poradzono jaki, ale mile widziane dalsze propozycje. CO jeszcze ? Po prostu to teraz zapiac pod mixer i wsio, czy jeszcze sie o cos pokusic ?...
Moze jakis autotiunik czy to zbytecznosc na scene ?
Mayewsky
(GG - 4039365)
(GG - 4039365)