witam
Jak załadować efekty EmuPowerFX w cubase sx ?
Na poczatku po zainstalowaniu karty 1212 Emu i emulatora x we wtyczce EmuPowerFX były presety efektów.
Obecnie mam puste pola w EmuPowerFX jako wtyczka w cubase (se) nawet po przeinstalowaniu oprogramowania Emu !
Czy ma to związek z niezarejestrowaniem programu ?
Jak mozna załadować te efekty ? (żeby skorzystać z procesora DSP)
pomocy!!
pozdrawiam
Cubase SX i efekty E-mu PowerFX
Re: Cubase SX i efekty E-mu PowerFX
...Jak załadować efekty EmuPowerFX w cubase sx ?
Na poczatku po zainstalowaniu karty 1212 Emu i emulatora x we wtyczce EmuPowerFX były presety efektów. Obecnie mam puste pola w EmuPowerFX jako wtyczka w cubase (se) nawet po przeinstalowaniu oprogramowania Emu !
Czy ma to związek z niezarejestrowaniem programu ? Jak mozna załadować te efekty ? (żeby skorzystać z procesora DSP)...
F1?
Na poczatku po zainstalowaniu karty 1212 Emu i emulatora x we wtyczce EmuPowerFX były presety efektów. Obecnie mam puste pola w EmuPowerFX jako wtyczka w cubase (se) nawet po przeinstalowaniu oprogramowania Emu !
Czy ma to związek z niezarejestrowaniem programu ? Jak mozna załadować te efekty ? (żeby skorzystać z procesora DSP)...
F1?
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
......Jak załadować efekty EmuPowerFX w cubase sx ?
F1?...
to nie jest problem typu ,że nie wiem gdzie co wstawnić , tylko okna EmuPowerFX są puste !!!!! dlaczego ? według F1 powinna być w nich paleta efektów .
F1?...
to nie jest problem typu ,że nie wiem gdzie co wstawnić , tylko okna EmuPowerFX są puste !!!!! dlaczego ? według F1 powinna być w nich paleta efektów .
daj sobie spokój - raz ze nie powalaja jakoscia(sa marne) a dwa ze mialem na kilku programach powazne problemy z latencja........(delay comensation nic nie pomaga)
jesli juz gdzies je odpalam to wylacznie w patchmixie......
jesli juz gdzies je odpalam to wylacznie w patchmixie......