Witam
Mam problem z ustawieniem tempa w FL STUDIO 4.5 chce żeby pewna część utworu grała w dużo szybszym tempie niż reszta. Jak ktoś wiem jak to się ustawia to bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Jak ustawić tempo w FL
Re: Jak ustawić tempo w FL
...Witam
Mam problem z ustawieniem tempa w FL STUDIO 4.5 chce żeby pewna część utworu grała w dużo szybszym tempie niż reszta. Jak ktoś wiem jak to się ustawia to bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Pozdrawiam.
...
Tempo, podobnie jak inne parametry FL Studio podlega automatyzacji .
Bez problemu może być nagrana zmiana tempa. Dajesz nagrywanie, zmieniasz tempo podczas nagrania, zmiany zostaną zarejestrowane jako automation.
...
Tempo, podobnie jak inne parametry FL Studio podlega automatyzacji .
Bez problemu może być nagrana zmiana tempa. Dajesz nagrywanie, zmieniasz tempo podczas nagrania, zmiany zostaną zarejestrowane jako automation.
Nie ważne jak się gra, ważne jak się przy tym bawi :D
kazdy suwak czy pokretlo we frutku ma menu kontekstowe po wcisnieciu prawego przycisku myszy.....
Tak jak wcześniej napisał dajesz prawym i masz edit events i rysujesz bądż nagywasz i krecisz a w wersjach 5 dodatkowo Create automation clip