POP filtr
http://www.konsbud-audio.com.pl/ znajdz oferte Konig&Mayer, maja tam pop za 100 zl......
Witam
Czy można kupić bezpośrednio o nich ,czy trzeba u dystrybutora? Na tej stronie nie znalazłem żadnych informacj o możliwości takich detalicznych zamówień. Zapytałem mailem i nie dostałem odpowiedzi.
Pozdrawiam
DS
Re: POP filtr
.........Czy ktos mogłby powiedziec, gdzie kupic fajny i nie za 50$ popfiltr do B1??
Tak walka z wybuchami to powazna sprawa. Mam ponczoche na drucie, ale drut sie gnie i całośc mi sie tez przenosi na statyw i stuki słychać. wolałbym cos solidnego i sprawdzonego.
...
Niestety oryginale pop filtry będą kosztować od 150 zł w górę i nie ominiesz tego. Mam b3 i dokupiłem do niego filtr SHURE (ok 150zł) i jestem bardzo zadowolony. Jeśli nie masz tych pieniędzy nie przejmuj się pończocha tez spełni swoje zadanie. A co do osobnego statywu na filtr to będzie on potrzeby wtedy gdy nie posiadasz tzw pająka do pojemnościówki (wątpię by był w komplecie z b1 bo ja kupując b3 musiałem go dokupić osobno) jeśli go masz problem z głowy
POZDROWIENIA...
gdzie i jaki kupiłeś kosz do b3??
...
kupiłem go w firmie DYNABIT na stronie www. dynabit.interkom.pl znajdziesz do nich telefon. Zadzwoń, zamów, i po sprawie
jaki? do b3 to wszystko co powiedziałem przez słuchawkę
POZDROWIENIA
Tak walka z wybuchami to powazna sprawa. Mam ponczoche na drucie, ale drut sie gnie i całośc mi sie tez przenosi na statyw i stuki słychać. wolałbym cos solidnego i sprawdzonego.

Niestety oryginale pop filtry będą kosztować od 150 zł w górę i nie ominiesz tego. Mam b3 i dokupiłem do niego filtr SHURE (ok 150zł) i jestem bardzo zadowolony. Jeśli nie masz tych pieniędzy nie przejmuj się pończocha tez spełni swoje zadanie. A co do osobnego statywu na filtr to będzie on potrzeby wtedy gdy nie posiadasz tzw pająka do pojemnościówki (wątpię by był w komplecie z b1 bo ja kupując b3 musiałem go dokupić osobno) jeśli go masz problem z głowy
POZDROWIENIA...
gdzie i jaki kupiłeś kosz do b3??
...
kupiłem go w firmie DYNABIT na stronie www. dynabit.interkom.pl znajdziesz do nich telefon. Zadzwoń, zamów, i po sprawie
jaki? do b3 to wszystko co powiedziałem przez słuchawkę
POZDROWIENIA
CZY KTOS MOZE MI NAPISAC JAK DOKLADNIE WYPOSARZYC STATYW Z MIKROFONEM I O CO CHODZI Z TYM DODATKOWYM STATYWEM DO PONCZOCHY

Mc z łodzkiego podziemia
...CZY KTOS MOZE MI NAPISAC JAK DOKLADNIE WYPOSARZYC STATYW Z MIKROFONEM I O CO CHODZI Z TYM DODATKOWYM STATYWEM DO PONCZOCHY
...
Dodatkowy statyw to dodatkowy statyw. Po prostu chodzi o to, aby drgania z pończochy i druta (wspomniane "wyginanie") nie były przenoszone do mikrofonu. I wyłącz CapsLocka :).

Dodatkowy statyw to dodatkowy statyw. Po prostu chodzi o to, aby drgania z pończochy i druta (wspomniane "wyginanie") nie były przenoszone do mikrofonu. I wyłącz CapsLocka :).
IWK.org.pl - Inteligentna Wyszukiwarka Koncertów
......CZY KTOS MOZE MI NAPISAC JAK DOKLADNIE WYPOSARZYC STATYW Z MIKROFONEM I O CO CHODZI Z TYM DODATKOWYM STATYWEM DO PONCZOCHY
...
Dodatkowy statyw to dodatkowy statyw. Po prostu chodzi o to, aby drgania z pończochy i druta (wspomniane "wyginanie") nie były przenoszone do mikrofonu. I wyłącz CapsLocka :)....
Ale ja mam ten statyw obok statywu z mikrofonem postawic czy podpiac go do staywu z mikrofonem?? i sorry za capsa

Dodatkowy statyw to dodatkowy statyw. Po prostu chodzi o to, aby drgania z pończochy i druta (wspomniane "wyginanie") nie były przenoszone do mikrofonu. I wyłącz CapsLocka :)....
Ale ja mam ten statyw obok statywu z mikrofonem postawic czy podpiac go do staywu z mikrofonem?? i sorry za capsa

Mc z łodzkiego podziemia
A i jeszcze jedno , w jakiej odleglosci musi byc "ponczocha" od mikrofonu??
Mc z łodzkiego podziemia
Świat bez muzyki byłby monofoniczny,
a tak jest wielowymiarowy.
...Mniej więcej taka ma byc odległość ust od mikroofnu, no a pomiędzy, w środku osłona.
...
Miśku, ale na tym jotpegu Twój model prezentuje lewą ręskę...
A wokaliści heavy bardzo lubią się przytulać do pończoch... więc można je nieco dalej od sitka...
...
Miśku, ale na tym jotpegu Twój model prezentuje lewą ręskę...
A wokaliści heavy bardzo lubią się przytulać do pończoch... więc można je nieco dalej od sitka...
...phi...
A wokaliści heavy bardzo lubią się przytulać do pończoch...
A jak je czyścić? Moja jeszcze nie jest wilgotna i nie śmierdzi, ale, w sumie, kiedys nadejdzie ta wiekopomna chwila... i co? wyprać ją? Można odświeżyć pończochę nie zdejmujac jej z "drutu"? Czy nie bawić się w to i po prosty ją zmienić na nową?
Może jakis fajny kolorek wybrać
A jak je czyścić? Moja jeszcze nie jest wilgotna i nie śmierdzi, ale, w sumie, kiedys nadejdzie ta wiekopomna chwila... i co? wyprać ją? Można odświeżyć pończochę nie zdejmujac jej z "drutu"? Czy nie bawić się w to i po prosty ją zmienić na nową?
Może jakis fajny kolorek wybrać

Świat bez muzyki byłby monofoniczny,
... i co? wyprać ją?...
Jasne, a potem w FF, albo Kokosalu.
...Można odświeżyć pończochę nie zdejmujac jej z "drutu"? Czy nie bawić się w to i po prosty ją zmienić na nową?...
Możesz załozyć nową pończochę, albo pobawić się przy robieniu druta.
...Może jakis fajny kolorek wybrać
...
Najlepsze są te naturalne.
Jasne, a potem w FF, albo Kokosalu.
...Można odświeżyć pończochę nie zdejmujac jej z "drutu"? Czy nie bawić się w to i po prosty ją zmienić na nową?...
Możesz załozyć nową pończochę, albo pobawić się przy robieniu druta.
...Może jakis fajny kolorek wybrać

Najlepsze są te naturalne.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS