...bassman, ty chyba dla Rolanda pracujesz...
Piszesz co wiem a czego nie wiem, a ja ci mówię że jako wróżka byś nie zarobił. Jak będę chciał kiedyś ograniczyć swoje studio do czegoś co warte jest 25 kartonów papierosów i nagrywać na kiepawych mikrofonach jakieś notatki to se taki sprzęt kupię. Trzymaj się przyjacielu.
...
Kolego tigergold wierz mi, że słyszałem naprawdę świetne produkcje na tym i podobnym (cholernie zresztą popularnym za oceanem) sprzęcie. I choć może wynikało to ewnie z tego, że naprawdę było czego posłuchać, to takich też życzę krajowym "producentom". Jedynie na co się tu narzeka w przypadku Boss-a, to na natywny procesor efektowy, ale z tym akurat nie ma najmniejszych problemów. I tyle.
BOSS z serii BR - przenośne studio?
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
Re: BOSS z serii BR - przenośne studio?
...Ja czekam wciąż na coś małego, poręcznego, dwukanałowego, zapisującego bezstratnie w 24/44 i niedrogiego :) Może się kiedyś doczekam :) Zapisom 'hi-fi' z góry dziękuję, taka mała schiza.
Cyprio...
No ja na 90% widziałem taki odtwarzacz mp3. Miał twardy dysk, nie pamiętam ile, ale raczej ponad 10GB, wejście liniowe i mikrofonowe (jack, w końcu to player dla przeciętnego zjadacza chleba...) i dam głowę, że nagrywał również bez kompresji. firmy niestety nie pamiętam... I tak sobie myślę, żę on chyba jednak nie nagrywał 2 kanałowo (mic i line oddzielnie). Ale pewien nie jestem.
Cyprio...
No ja na 90% widziałem taki odtwarzacz mp3. Miał twardy dysk, nie pamiętam ile, ale raczej ponad 10GB, wejście liniowe i mikrofonowe (jack, w końcu to player dla przeciętnego zjadacza chleba...) i dam głowę, że nagrywał również bez kompresji. firmy niestety nie pamiętam... I tak sobie myślę, żę on chyba jednak nie nagrywał 2 kanałowo (mic i line oddzielnie). Ale pewien nie jestem.
www.myspace.com/pchelki
Re: BOSS z serii BR - przenośne studio?
...No ja na 90% widziałem taki odtwarzacz mp3. Miał twardy dysk, nie pamiętam ile, ale raczej ponad 10GB, wejście liniowe i mikrofonowe (jack, w końcu to player dla przeciętnego zjadacza chleba...) i dam głowę, że nagrywał również bez kompresji. firmy niestety nie pamiętam... I tak sobie myślę, żę on chyba jednak nie nagrywał 2 kanałowo (mic i line oddzielnie)...
Facet, pomyliłeś fora. Będę grzeczny i zapodaję: www.mt.com.pl
Facet, pomyliłeś fora. Będę grzeczny i zapodaję: www.mt.com.pl
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS