Witam!
Mam windows XP, pliki MID nie grają, tzn. widze że idzie, ale nie słyszę. w ustawieniach audio nie mam opcji midi (dźwięk na plycie asrock :| ), wszystko inne dobrze chodzi...
O co tu chodzi?? orientuje się ktoś??
pozdr
[addsig]
Pliki MID nie grają!
Re: Pliki MID nie grają!
...Witam!
Mam windows XP, pliki MID nie grają, tzn. widze że idzie, ale nie słyszę. w ustawieniach audio nie mam opcji midi (dźwięk na plycie asrock :| ), wszystko inne dobrze chodzi...
pozdr
...
Pytanie zbyt ogólne nie przedstawiające dokładnie problemu.W czym odtwarzasz te pliki midi?
[addsig]
pozdr
...
Pytanie zbyt ogólne nie przedstawiające dokładnie problemu.W czym odtwarzasz te pliki midi?
[addsig]
-->play your reason system<--
czym kolwiek. winampem, windows media player, nie idzie przez żaden prog... wszystkie inne formaty normalnie dzialaja tylko MIDy nie... a ja wlasnie potrzebuje bo sie muzyką zajmuję ... :/
pozdr
[addsig]
pozdr
[addsig]
The Keyboard Master
Może Twoja płyta nie ma urządzenia (syntezatora) odtwarzającego dźwięki MIDI?
Poczytaj w instrukcji do płyty (powinna być na CD dodawanym do płyty głównej). Najprawdopodobniej MIDI jest odtwarzane tylko trzeba wybrać urządzenie (SW Synth lub coś takiego). Jeśli karta chodzi na sterownikach od XP to zainstaluj drivery z płyty.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Marck9 - Warszawa
Prawy przycisk myszki na ikonkę głośnika ~~> ustaw właściwości audio ~~> zakładka AUDIO ~~> nagłówek Odtwarzanie muzyki MIDI ~~> Syntezator SW... i gotowe :)
thx ;]
[addsig]
thx ;]
[addsig]
The Keyboard Master