Witam
Od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem zakupu nagłosnienia do klawiszy Clavia Nord Electro, oferta na wzmacniacze do instrumentów klawiszowych nie jest zbyt duża więc myslałem coś o Rolandzie z serii KC, mam Rolanda JC120 vintage, słuzy mi jako nagłosnienie pod Rhodesa i szczerze mówiac nie mysle o jego zmianiem, wiec sądziłem że ten wybór mógłby być dobry, jednak tak naprawdę chciałbym coś w stereo, hmm i tu właśnie nic mi nie przychodziło do glowy. Jakiś czas temu w przegladarce natrafiłem na tego hand boxa, jak wiadomo nie jest to sprzet z górnej półki, a to co przykuło moja uwage to to, że pod tym modelem, a mowa tu o KSX-230 widnieje sygnatura Wojciecha Karolaka

wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi, a jak się okazało dalej, używa on tego pieca pod Clavie, hmmm .... Z tego co pisze "Kipst" o głównym głosniku, a raczej głosnikach to nie sa to Tonsile, nie wiem jak wcześniej ale obecnie w sprzęcie są dwa spikery 10' Eminence Alfa, o czym poinformowała mnie firma Hand Box. Wszystko ładnie i wspaniale, jak się siedzi i czyta o czymś, czego się nie słyszało, tak naprawde chodzi mi o Wasze zdanie na ten temat czy mieliście doczynienia z w/w wzmacniaczem?, a może jednak jest coś co pominałem co jest warte uwagi?, oczywiście nie wykluczam tego Hand Boxa . Jesli chodzi o kase to szukam coś w granicy 3000 zł, z góry dziękuje i pozdrawiam - Lukasz