Creative X-Fi Xtremr Fidelity

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Grey
Creative X-Fi Xtremr Fidelity

Post autor: Grey » poniedziałek 16 maja 2005, 14:13

Chciałem zapytać czy strona www EIS nie jest przypadkiem sponsorowana przez firmę Creative badź dystrybutora tej firmy bo czytając te banialuki o nowej karcie Creativa odniosłem takie wrażenie
eis, eis, baby!

Awatar użytkownika
MB

Re: Creative X-Fi Xtremr Fidelity

Post autor: MB » poniedziałek 16 maja 2005, 14:21

Rzeczywiście, banialuki aż skóra cierpnie. Np. ten fragment o podnoszeniu jakości empetrójek dzięki przetwornikom 24-bitowym

Redakcja

Post autor: Redakcja » poniedziałek 16 maja 2005, 14:43

...Chciałem zapytać czy strona www EIS nie jest przypadkiem sponsorowana przez firmę Creative...
...Rzeczywiście, banialuki aż skóra cierpnie. Np. ten fragment o podnoszeniu jakości empetrójek dzięki przetwornikom 24-bitowym ...

Nie jest sponsorowana, zamieściliśmy przekazaną nam oficjalną informację prasową. Oczywiście jak tylko produkt będzie dostępny na naszym rynku nie omieszkamy sprawdzić czy rzeczywiście Creative w tym przypadku "i z pustego naleje" :-).
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Awatar użytkownika
msieczko

Post autor: msieczko » poniedziałek 16 maja 2005, 16:20

...Rzeczywiście, banialuki aż skóra cierpnie. Np. ten fragment o podnoszeniu jakości empetrójek dzięki przetwornikom 24-bitowym ...

jakosc muzyki odtwarzanej z mp3 bedzie lepsza nic oryginalny CD ... aaaaaaaaaaaaaa

ja uciekam

ale poza marketingowym belkotem to moze dalo by sie go zaprzec jako sprzetowe DSP ?? w koncu troche mocy pod maska (przynajmniej na papierze) to to ma

Warszawa - 'home' studio

Awatar użytkownika
msieczko

Post autor: msieczko » poniedziałek 16 maja 2005, 16:22

no i 3D midi
Warszawa - 'home' studio

ODPOWIEDZ