Dla gitarników - darmowe Amplitube UNO

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:
Dla gitarników - darmowe Amplitube UNO

Post autor: pawello » sobota 23 kwie 2005, 11:23

Witam!

Na www.guitar.com po zarejestrowaniu sie mozna za darmo pobrac Amplitube UNO - prosty symulator pieca na PC..

Chcesz byc legalny? Nie potrzebujesz wodotryskow tylko prosty piecyk do cwiczen i to za darmo? Sciagnij sobie to i przestan piratowac soft

Od razu dementuje jakiekolwiek pomowienia i domysly jakobym mial z tytulu tego watka jakies profity.. jestem stanowczo przeciw piraceniu na chama wszystkiego co sie da - stad jesli jest okazja - podaje legalne drogi..
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

Awatar użytkownika
Tb_Studio
Kontakt:

Re: Dla gitarników - darmowe Amplitube UNO

Post autor: Tb_Studio » sobota 23 kwie 2005, 11:37

...Witam!

Na http://www.guitar.com po zarejestrowaniu sie mozna za darmo pobrac Amplitube UNO - prosty symulator pieca na PC..

Chcesz byc legalny? Nie potrzebujesz wodotryskow tylko prosty piecyk do cwiczen i to za darmo? Sciagnij sobie to i przestan piratowac soft

Od razu dementuje jakiekolwiek pomowienia i domysly jakobym mial z tytulu tego watka jakies profity.. jestem stanowczo przeciw piraceniu na chama wszystkiego co sie da - stad jesli jest okazja - podaje legalne drogi..

...

Ja osobiscie korzystam z amplitube i jestem bardzo zadowolony, a o tej darmowej nie słyszałem, sciekawosci sprawdze:)
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA

Awatar użytkownika
JacekH

Post autor: JacekH » sobota 23 kwie 2005, 12:53

...Witam!

Na http://www.guitar.com po zarejestrowaniu sie mozna za darmo pobrac Amplitube UNO - prosty symulator pieca na PC..

...

Hmmm, albo takim zmęczony, alboco Z ciekawości zarejestrowałem się, ale nie widzę tego... Gdzie szukać?

Jacek

Awatar użytkownika
bullet

Post autor: bullet » sobota 23 kwie 2005, 13:14

Tu można pobrać bez rejestracji.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Tb_Studio
Kontakt:

Post autor: Tb_Studio » sobota 23 kwie 2005, 21:41

... Tu można pobrać bez rejestracji.

Pozdr....

pobrałem a mimo to trzeba sie zarejestrowac przy instalacji by otrzymac kod autoryzujący:) czesto przesterowywałem gitarke w amplitube i niektóre presety sa naprawde ciekawe, mozna sporo wycisnac , ale ten w real timie jest ekhmmm no sredni, ale czego sie spodziewac po darmówce:0 pozdrawiam
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA

ODPOWIEDZ