Audiophile 192
Zastanawiam się nad kupnem karty jak w temacie, ale męczy mnie jeszcze jedna sprawa: jaki jest nominalny poziom wejściowy i wyjściowy na niej: +4 dBu czy -10 dB?
Pozdrawiam
Re: Audiophile 192
według akutechu złacza sa symetryczne więc pewnie maja +4dB
zreszta parametry na stronie maudio odpowiadaja takim sygnałom - wystarczy spojrzeć...
zreszta parametry na stronie maudio odpowiadaja takim sygnałom - wystarczy spojrzeć...
Mozesz sobie ustawic mam ta karte i jest poprostu SUPER!!!
Adam MP1, SX3, Opteron Dual, Avalon Design i Waves
dlaczego jest super?przybliz troszke bo znam wielu ludzi ktorzy narzekaja na sprzet a zachwalaja bo nie chca wyjsc na glupkow ze to kupili....
...Mozesz sobie ustawic
A możesz?
Obejrzałem pdf-owego manuala i słowa na ten temat nie było. Można to ustawić w Delcie 44, natomiast na screenshocie z manuala 192-ki, w miejscu gdzie powinny być odpowiednie switche znalazłem pustkę...
A możesz?
Obejrzałem pdf-owego manuala i słowa na ten temat nie było. Można to ustawić w Delcie 44, natomiast na screenshocie z manuala 192-ki, w miejscu gdzie powinny być odpowiednie switche znalazłem pustkę...
Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!
Poziomów wyjściowych nie da się zmieniać w tej karcie. Nawet w teście na stronie SOS to pisze.
Pozdr.
Pozdr.
...Poziomów wyjściowych nie da się zmieniać w tej karcie. Nawet w teście na stronie SOS to pisze.
Pewnie wraz z nowymi sterownikami będzie i taka możliwość... to w końcu nowa karta na rynku a M-Audio ma raczej dopracowane sterowniki.
Pewnie wraz z nowymi sterownikami będzie i taka możliwość... to w końcu nowa karta na rynku a M-Audio ma raczej dopracowane sterowniki.
Pewnie wraz z nowymi sterownikami będzie i taka możliwość... to w końcu nowa karta na rynku a M-Audio ma raczej dopracowane sterowniki....
Czyzby...a wie ktos ze taki np Virus C za cholere nie chcial poprawnie dzialac z moja Delta 1010 Lt?Problemy z midi.
http://profile.myspace.com/szymonszulc
I jak tam? Wie ktoś już jaki jest rzeczywiście poziom sygnału w tej karcie ?
Pozdrawiam
...Pisałem kilkakrotnie do "wielkich" z tej firmy i odpowiedź zawsze była taka sama... "Look at the spec. ..."
Poza tym nie wydaje mi się żeby aktualnie zakup tej karty był dobrym rozwiazaniem. Chodzi mi o przelicznik możliwości/cena.
...
A co proponujesz do 700zł?
Poza tym nie wydaje mi się żeby aktualnie zakup tej karty był dobrym rozwiazaniem. Chodzi mi o przelicznik możliwości/cena.
...
A co proponujesz do 700zł?
Pozdrawiam