Dla malej odmiany, chcialbym spytac o monitory, sle sredniego/dalekiego pola. To wieksza kasa, ale ciekawy jestem takich "absolutnych minimum" w rodzaju np alesisow w bliskim polu. A moze jakies "cywilne" kolumienki nienajgorzej sie sprawdzaja?
pozdrawiam
Monitory - ale inaczej...
Re: Monitory - ale inaczej...
...Dla malej odmiany, chcialbym spytac o monitory, sle sredniego/dalekiego pola. To wieksza kasa, ale ciekawy jestem takich "absolutnych minimum" w rodzaju np alesisow w bliskim polu. A moze jakies "cywilne" kolumienki nienajgorzej sie sprawdzaja?
pozdrawiam
...
TLC AMS Pro.
Jacek
pozdrawiam
...
TLC AMS Pro.
Jacek
TLC AMS Pro.
Jacek...
Tak, to dobre monitory, tyle ze jezeli sredniego, to raczej bliskiego/sredniego. Ja mam na mysli cos wiekszego - sredniego/dalekiego pola. Cos, na czym moglbym kontrolowac lepiej bas i moglbym chociaz sprobowac sil w, nazwijmy to umownie - "masteringu".
pozdrawiam
TLC AMS Pro.
Jacek...
Tak, to dobre monitory, tyle ze jezeli sredniego, to raczej bliskiego/sredniego. Ja mam na mysli cos wiekszego - sredniego/dalekiego pola. Cos, na czym moglbym kontrolowac lepiej bas i moglbym chociaz sprobowac sil w, nazwijmy to umownie - "masteringu".
pozdrawiam
...Dla malej odmiany, chcialbym spytac o monitory, sle sredniego/dalekiego pola. To wieksza kasa, ale ciekawy jestem takich "absolutnych minimum" w rodzaju np alesisow w bliskim polu. A moze jakies "cywilne" kolumienki nienajgorzej sie sprawdzaja?
pozdrawiam
...
Zobacz na ostatnie ogłoszenia-mam na zbyciu monitory Dunlavy(nawet 6 szt.),to absolutny hi-end wsród monitorów studyjnych,niestety nieznanych z powodu braku reklamy.
pozdrawiam
...
Zobacz na ostatnie ogłoszenia-mam na zbyciu monitory Dunlavy(nawet 6 szt.),to absolutny hi-end wsród monitorów studyjnych,niestety nieznanych z powodu braku reklamy.
TLC AMS Pro.
pozdrawiam
...
One są całkiem spore
Dosyć długo pracowałem na Genelec 1032A - swego czasu największe z ddudrożnych, jakie robił Genelec. Hafler TRM 8.1? Schodzą niżej od AMSów, ADAMów.
Jacek
pozdrawiam
...
One są całkiem spore

Jacek
Witam serdecznie.
Tak więc wtrącę tutaj swoje trzy grosze...
Co do monitorów tzw. średniego pola, używam zestawu Paradigm Monitor 3v.2. Ten Monitor w nazwie to jedynie nazwa serii, ale po dłuższym obsłuchaniu umożliwiają dość dobrą kontrolę basu i panoramy...
To tyle...
Pozdrawiam.
D_M
Tak więc wtrącę tutaj swoje trzy grosze...
Co do monitorów tzw. średniego pola, używam zestawu Paradigm Monitor 3v.2. Ten Monitor w nazwie to jedynie nazwa serii, ale po dłuższym obsłuchaniu umożliwiają dość dobrą kontrolę basu i panoramy...
To tyle...
Pozdrawiam.
D_M