Jak skompresować Edytę Olszówkę?
Podaję powody: matowy, suchy,niemal bezbarwny głos, wyróżniający się od innych bohaterów serialu "Samo Życie". Osobowość artystyczna: bardzo dobra aktorka, charakterystyczna, indywidualna, silna, szczegółowa.
Jak wzbogacić Pani Olszówki głębię głosu? Dla potrzeb filmu. Aby nie niknęła i była prawdziwa. Ale jednocześnie, żeby jej nie rozpłaszczać?
Jak wzbogacić Pani Olszówki głębię głosu? Dla potrzeb filmu. Aby nie niknęła i była prawdziwa. Ale jednocześnie, żeby jej nie rozpłaszczać?
Sonic Alchemy - Projektowe Studio Nagrań
Re: Jak skompresować Edytę Olszówkę?
...Podaję powody: matowy, suchy,niemal bezbarwny głos, wyróżniający się od innych bohaterów serialu "Samo Życie". Osobowość artystyczna: bardzo dobra aktorka, charakterystyczna, indywidualna, silna, szczegółowa.
Jak wzbogacić Pani Olszówki głębię głosu? Dla potrzeb filmu. Aby nie niknęła i była prawdziwa. Ale jednocześnie, żeby jej nie rozpłaszczać?...
Nałożyć jej na sumę plugina "dobre brzminie"
Jak wzbogacić Pani Olszówki głębię głosu? Dla potrzeb filmu. Aby nie niknęła i była prawdziwa. Ale jednocześnie, żeby jej nie rozpłaszczać?...
Nałożyć jej na sumę plugina "dobre brzminie"

LOL...
A ja myślałem, że Pawello kolejny ciekawy temat zaczął...
szkoda...
szkoda...

...phi...
Juz ja bym wiedzial co zrobic, zeby ladnie zabrzmiala...

____
Juz ja bym wiedzial co zrobic, zeby ladnie zabrzmiala...
Wodki jej dac !

Wodki jej dac !

...LOL...
szkoda...
...
Czyli jednak niektorym pasuje to co pisze......
[addsig]
szkoda...

Czyli jednak niektorym pasuje to co pisze......
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
a może jakąś wtyczkę... :--)
czarna muza dobry sound Quincy Jones
...Podaję powody: matowy, suchy,niemal bezbarwny głos, wyróżniający się od innych bohaterów serialu "Samo Życie". Osobowość artystyczna: bardzo dobra aktorka, charakterystyczna, indywidualna, silna, szczegółowa.
obniz jej glos o 1-1,5 tonu, dowal generatorem subharmonicznych dolu w okolicach 100Hz i skompresuj
Bedzie - prosze o wybaczenie -Lord Olszowka.. Ale kto wie.. Moze bedzie lepiej? To tak z czapy mi przyszlo do glowy - czasem takie zabiegi mi pomagaly..
[addsig]
obniz jej glos o 1-1,5 tonu, dowal generatorem subharmonicznych dolu w okolicach 100Hz i skompresuj

[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
...a może jakąś wtyczkę... :--)
Wsadzić Edycie "wtyczkę"?? He he... Zrozumiała aluzja :)
I'm representin' all the Whiteman's for across the world!!!!!
...
A moze chodzi o "skonsumowanie"?