Cześć,
Mam do was pytanko, jeżeli mielibyście nieograniczony budżet to jaką wybralibyście kartę muzyczną do studia ? Ma być ona zaprzęgnięta do współpracy z PC i z interfejsem MotU !!!!!!
POZDRAWIAM
Najlepsza Karta ?
Na razie jestem początkującym realizatorem ale szybko się uczę i bardzo mnie to fascynuje.
Re: Najlepsza Karta ?
Wlasciciel studia nagraniowego Youtopia w Edmonton, Kanada, tamze mieszkajacy na stale od 1985. Od 1997 staly wspolpracownik magazynu EiS, specjalizujacy sie w testach i recenzjach hardware i software dla produkcji studyjnej.
taka ktora odpowiadalaby parametrami i mozliwosciami polaczen...
czy wy mlodzi kiedys sie nauczycie ze nie ma(i nie bedzie0 najlepszych programow,kart,mikserow i mikrofonow?
czy wy mlodzi kiedys sie nauczycie ze nie ma(i nie bedzie0 najlepszych programow,kart,mikserow i mikrofonow?
Zgadza sie, LYNX to karty ktore zabijaja jakoscia dzwieku . lecz cenowo takze :) Aurora 16 kosztuje około 3000 $ w USA .W Polsce jest nie osiagalna... zreszta cena była by prawdopodobnie o 30 % wyzsza ...
Ciekwe czy w USA juz jest osągalna gdyz miesiac temu LYNX zapowiadał jakies opoznienia z AURORA 8 i 16 .