Gdzie jest wykładany max/MSP ?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
matrigs
Gdzie jest wykładany max/MSP ?

Post autor: matrigs » poniedziałek 28 mar 2005, 16:02

w tym roku pisze mature i chce sie dostac na studia akustyczne - najlepiej jak najbardziej techniczne.

jako ze kierunek na polibudzie gdanskiej juz nie istnieje, zostaly mi do wyboru UAM w poznaniu, polibuda wroclawska, albo szkola muzyczna w warszawie...

najbardziej by mi odpowadał poznan bo jest bardziej techniczny niz warszawa, ale duzo blizszy niz wroclaw.

pytanie moje tylko - czy jest w poznaniu wykladany max/MSP ? slyszalem sluchy ze nie ?

Awatar użytkownika
Pewu

Re: Gdzie jest wykładany max/MSP ?

Post autor: Pewu » poniedziałek 28 mar 2005, 16:17

...chce sie dostac na studia akustyczne - najlepiej jak najbardziej techniczne... ...jako ze kierunek na polibudzie gdanskiej juz nie istnieje...

A jakiż to?

, zostaly mi do wyboru UAM w poznaniu, polibuda wroclawska, albo szkola muzyczna w arszawie...

...najbardziej by mi odpowadał poznan bo jest bardziej techniczny niz warszawa, ale duzo blizszy niz wroclaw...

...pytanie moje tylko - czy jest w poznaniu wykladany max/MSP ?... ...slyszalem sluchy ze nie ?...

...w tym roku pisze mature...

Zaiste ciężko w to uwierzyć
[Post edytowany przez Admina w dniu 28/03/2005]
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS

Awatar użytkownika
matrigs

Post autor: matrigs » poniedziałek 28 mar 2005, 16:34

czy tak sie traktuje tutaj newbie'a ? dzieki wielkie.

Zasil

Post autor: Zasil » poniedziałek 28 mar 2005, 16:41

...w tym roku pisze mature i chce sie dostac na studia akustyczne - najlepiej jak najbardziej techniczne.

jako ze kierunek na polibudzie gdanskiej juz nie istnieje, zostaly mi do wyboru UAM w poznaniu, polibuda wroclawska, albo szkola muzyczna w warszawie...

najbardziej by mi odpowadał poznan bo jest bardziej techniczny niz warszawa, ale duzo blizszy niz wroclaw.

pytanie moje tylko - czy jest w poznaniu wykladany max/MSP ? slyszalem sluchy ze nie ?...

Proponuję najpierw zdać maturę, a potem złożyć papiery na oba kierunki...nie wiadomo gdzie się dostaniesz.

Co do "technicznośc" w Poznaniu, to nie bardzo... we Wrocławiu, to chyba w programie są przedmiaty techniczne, jakaś elektronika czy coś...

Ja studiuję w Poznaniu i muszę stwierdzić, że te studia raczej nie są dla typowych humanistów (w odróżnieniu do Warszawy), jest kilka "technicznych" przedmiotów np. przetworniki elektroakustyczne, pracownia z elektroakustyki, audioelektronika (ale to tylko tak dla rozeznania w temacie, bez żadnych konkretów), techniki przetwarzania dźwięku (wykłady i laborki, na których robi się różne fajne pomiary itp.)...

w sumie to uniwerek, a nie polibuda, więc inżynierów z nas nie robią, ale i tak jest ciekawie...

może wypowie się ktoś z Wrocławia??

Awatar użytkownika
Pewu

Post autor: Pewu » poniedziałek 28 mar 2005, 16:41

...czy tak sie traktuje tutaj newbie'a ?...

Newbie? Chyba kiełbie we łbie

Awatar użytkownika
matrigs

Post autor: matrigs » poniedziałek 28 mar 2005, 16:54

Proponuję najpierw zdać maturę, a potem złożyć papiery na oba kierunki...nie wiadomo gdzie się dostaniesz.

Co do "technicznośc" w Poznaniu, to nie bardzo... we Wrocławiu, to chyba w programie są przedmiaty techniczne, jakaś elektronika czy coś...

Ja studiuję w Poznaniu i muszę stwierdzić, że te studia raczej nie są dla typowych humanistów (w odróżnieniu do Warszawy), jest kilka "technicznych" przedmiotów np. przetworniki elektroakustyczne, pracownia z elektroakustyki, audioelektronika (ale to tylko tak dla rozeznania w temacie, bez żadnych konkretów), techniki przetwarzania dźwięku (wykłady i laborki, na których robi się różne fajne pomiary itp.)...

w sumie to uniwerek, a nie polibuda, więc inżynierów z nas nie robią, ale i tak jest ciekawie...

może wypowie się ktoś z Wrocławia??...

wlasciwie powiedziales mi tyle, ile juz wiem. ciekawilby mnie wlasnie glownie program max/MSP

jesli szukasz wypowiedzi ludzi z wroclawia szukaj tu - http://www.eis.com.pl/

Zasil

Post autor: Zasil » poniedziałek 28 mar 2005, 17:17

wlasciwie powiedziales mi tyle, ile juz wiem. ciekawilby mnie wlasnie glownie program max/MSP

u nas na uniwerku nie ma co na to liczyć... jestem na drugim roku i nikt jeszcze nic nie wspominał o max/MSP

kliknij tu:

http://www.polmic.pl/konopis.php?id=173

może tam spróbujesz??

PS.Jeśli jesteś newbie, to nie przejmuj się PEWU... czytając forum i widząc jego posty, mam wrażenie że to jakiś upierdliwy programowy bot (jak agent w Matrixie)

Awatar użytkownika
matrigs

Post autor: matrigs » poniedziałek 28 mar 2005, 17:30

dzieki bardzo za linka - sprawdze sobie.

podalbys moze maila ? chetnie bym do ciebie napisal i dowiedzial sie wiecej o uniwerku !

PS.Jeśli jesteś newbie, to nie przejmuj się PEWU... czytając forum i widząc jego posty, mam wrażenie że to jakiś upierdliwy programowy bot (jak agent w Matrixie) ...

co do pw - poradzilem sobie z gorszymi trollami :> byleby zachowac zimna krew lol

Awatar użytkownika
Pewu

Post autor: Pewu » poniedziałek 28 mar 2005, 19:28

..co do pw - poradzilem sobie z gorszymi trollami :> ...

To poradź się jeszcze babci i wróżki.

Awatar użytkownika
matrigs

Post autor: matrigs » poniedziałek 28 mar 2005, 20:46

To poradź się jeszcze babci i wróżki. ...

humanista to ty nie jestes

ODPOWIEDZ