Wymiary skrzynki na mikrofony MXL?
To dość nietypowe pytanie, ale potrzebuję znać mniej więcej te wymiary. Ktoś mi ma przywieźć lub wysłać z USA parę mikrofonów i chciałbym poznać gabaryty. Chodzi mi głównie o te skrzynki do MXL 990/770.
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
Re: Wymiary skrzynki na mikrofony MXL?
...To dość nietypowe pytanie, ale potrzebuję znać mniej więcej te wymiary. Ktoś mi ma przywieźć lub wysłać z USA parę mikrofonów i chciałbym poznać gabaryty. Chodzi mi głównie o te skrzynki do MXL 990/770....
MXL990
32x19x9 cm
MXL990
32x19x9 cm
dzięki.

-
Sama skrzyneczka mxl 770 (bez tekturowego opakowania
29x18x8
Pozdrawiam i jednoczesnie odwiedzam od kupna mxl 770 - góra tak trzeszczy ze po nagraniu spedzil ladne pare godzin nad deeserami i korektorem parametrycznym
Również bezpośredni odsluch wokalu podczas nagrywania niezle wali po uszach..ah ten jezyk polski i jego szeleszczące gloski
Pozdrawiam
29x18x8
Pozdrawiam i jednoczesnie odwiedzam od kupna mxl 770 - góra tak trzeszczy ze po nagraniu spedzil ladne pare godzin nad deeserami i korektorem parametrycznym

Pozdrawiam
Pozdrawiam, Mateusz Telega
możliwe, słyszałem tylko próbki. Zastanawiałem się też nad TAKSTARem lub T.Bone ale nie widziałem tych firm w internetowych sklepach w USA.
-
...możliwe, słyszałem tylko próbki. Zastanawiałem się też nad TAKSTARem lub T.Bone ale nie widziałem tych firm w internetowych sklepach w USA.
...
Moze Octava któraś? Próbki wokali brzmia świetnie, a z opini userów widać, że i miksuje sie takie ścieżki lepiej niż "żyletkowe" mxl'e.
Niedawno był topic o tym nawet.
Pozdrawiam
...
Moze Octava któraś? Próbki wokali brzmia świetnie, a z opini userów widać, że i miksuje sie takie ścieżki lepiej niż "żyletkowe" mxl'e.
Niedawno był topic o tym nawet.
Pozdrawiam
Pozdrawiam, Mateusz Telega
Mozecie rzucic jakiegos linka do probek mxl 770 ? albo SP B1 - bylbym bardzo wdzieczny.
Jestem poczatkujący ... i to bardzo początkujący ... hehe mało wiem a chciałbym wiedzieć więcej ... więc pytam ... bo ponoc kto pyta ten nie bładzi :)
-
Również bezpośredni odsluch wokalu podczas nagrywania niezle wali po uszach..ah ten jezyk polski i jego szeleszczące gloski
Bo ja wiem. Nagrywałem na nim i nie miałem żadnych problemów z górą. Owszem nie jest to majk za 5k PLN, ale uważam, że jest całkiem niezły. Aha nagrywałem kobitę z dość niskim głosem...może to dlatego ?

Bo ja wiem. Nagrywałem na nim i nie miałem żadnych problemów z górą. Owszem nie jest to majk za 5k PLN, ale uważam, że jest całkiem niezły. Aha nagrywałem kobitę z dość niskim głosem...może to dlatego ?