Kompakt czy Halion Player 3
Co byscie doradzili
rowniez ze wzgledu na dolaczona biblioteke brzmien
rowniez ze wzgledu na dolaczona biblioteke brzmien
jestem muzykiem i informatykiem po troszce.
Re: Kompakt czy Halion Player 3
...Co byscie doradzili
rowniez ze wzgledu na dolaczona biblioteke brzmien...
Nikt mi nie pomoże
Nikt mi nie pomoże
......Co byscie doradzili
Nikt mi nie pomoże...
Zadzwon do dystrybutora jednego i drugiego i sie zapytaj. Poszukaj informacji w internecie, na stronach producentow, moze bedzie jakies demo.
Hubi
Nikt mi nie pomoże...
Zadzwon do dystrybutora jednego i drugiego i sie zapytaj. Poszukaj informacji w internecie, na stronach producentow, moze bedzie jakies demo.
Hubi
.........Co byscie doradzili
Nikt mi nie pomoże...
Hubi
...
Może ktoś jesczez pomoże - ale nie na zasadzie że mam zapytac dystrybutora, bo to już uczyniłem i średnio mi pomógł - a tak przy okazji to ten sam dystrybutor do obydwóch produktów.
Mile widziane uwagi i spostrzeżenia tych którzy ten program mają (Haliona Playera chyba jeszcze nikt nie ma no bo nie jest jeszcze w sprzedaży ale mozę ci którzy maja Haliona 3 szczególnie mnie inetresują wrażenia na temat bibliotek dołożonych do tych produktów)
Nikt mi nie pomoże...
Hubi
...
Może ktoś jesczez pomoże - ale nie na zasadzie że mam zapytac dystrybutora, bo to już uczyniłem i średnio mi pomógł - a tak przy okazji to ten sam dystrybutor do obydwóch produktów.
Mile widziane uwagi i spostrzeżenia tych którzy ten program mają (Haliona Playera chyba jeszcze nikt nie ma no bo nie jest jeszcze w sprzedaży ale mozę ci którzy maja Haliona 3 szczególnie mnie inetresują wrażenia na temat bibliotek dołożonych do tych produktów)
Mile widziane uwagi i spostrzeżenia tych którzy ten program mają (Haliona Playera chyba jeszcze nikt nie ma no bo nie jest jeszcze w sprzedaży ale mozę ci którzy maja Haliona 3 szczególnie mnie inetresują wrażenia na temat bibliotek dołożonych do tych produktów)...
Na co Ty liczysz? Na ladne wypracowanie czy opowiastke przez telefon?!
I uwierzysz temu? Moze rusz sie i udaj tam gdzie maja obydwa produkty i sam posluchaj dolaczonych do programu probek...
...
Mile widziane uwagi i spostrzeżenia tych którzy ten program mają (Haliona Playera chyba jeszcze nikt nie ma no bo nie jest jeszcze w sprzedaży ale mozę ci którzy maja Haliona 3 szczególnie mnie inetresują wrażenia na temat bibliotek dołożonych do tych produktów)...
I uwierzysz temu? Moze rusz sie i udaj tam gdzie maja obydwa produkty i sam posluchaj dolaczonych do programu probek... ...
Przepraszam czy Pan jest uzytkownikiem jednego z tych programów - bo moje pytanie było skierowane do takowych - a nie do mądrali, którzy może mieszkają w wielkim miescie i sklepami z zainstalowanymi Halionami i kompaktami. zanim bym się wybrał do takowego sklepu chce jak najwiecej usłyszec opini innych bardziej moze obytych w tym temacie ludzi.
I uwierzysz temu? Moze rusz sie i udaj tam gdzie maja obydwa produkty i sam posluchaj dolaczonych do programu probek... ...
Przepraszam czy Pan jest uzytkownikiem jednego z tych programów - bo moje pytanie było skierowane do takowych - a nie do mądrali, którzy może mieszkają w wielkim miescie i sklepami z zainstalowanymi Halionami i kompaktami. zanim bym się wybrał do takowego sklepu chce jak najwiecej usłyszec opini innych bardziej moze obytych w tym temacie ludzi.
Przepraszam czy Pan jest uzytkownikiem jednego z tych programów - bo moje pytanie było skierowane do takowych - a nie do mądrali, którzy może mieszkają w wielkim miescie i sklepami z zainstalowanymi Halionami i kompaktami. zanim bym się wybrał do takowego sklepu chce jak najwiecej usłyszec opini innych bardziej moze obytych w tym temacie ludzi....
Tak, znam obydwa programy, ale nie jestem w stanie Ci pomoc... Co mam napisac, ze probki wedlug mnie sa swietne?! Ze dobrze mi sie pracuje z programem? I co Ci z tego przyjdzie? Myslisz, ze Tobie rowniez beda sie podobac?
W dalszym ciagu zalecam zakup biletu i wycieczke do sklepu!
Tak, znam obydwa programy, ale nie jestem w stanie Ci pomoc... Co mam napisac, ze probki wedlug mnie sa swietne?! Ze dobrze mi sie pracuje z programem? I co Ci z tego przyjdzie? Myslisz, ze Tobie rowniez beda sie podobac?
W dalszym ciagu zalecam zakup biletu i wycieczke do sklepu!
To własnie lubie u wielu forumowiczow EiS: A co, ty też masz miec cos fajnego? W ŻYCIU!!!
Helmer albo wstales lewa naga, albo po prostu 'ajma' nie lubisz. Ale to u gory na rade nie brzmi.

Ajma, wejdz na strone NI i sciagnij mp3 Kompakta, sa takowe/ przyjamniej byly/ Nie moge wiele ci poradzic jezeli chodzi o Halion Playera, ale wpisujac w np. google, wyskocza /daj boze /dystrybutorzy takowego i jest szansa ze czasami na swoich stronach moja podlaczone mp3. Ja tak znalazlem dzialanie efektu alesisa, na jednej ze stron DJ'owskich. /wyobraz sobie/.
Mam Studio Case Steinberga z Halionem SE i kilka barw z Composer set/ piano, organ i synth/ sa na liscie Halion playera rowniez. Ja jestem z nich zadowolony i nie raz mi moje prostackie zycie muzyczne uratowalo.
Zalezy do jakiego rodzaju muzyki co potrzebujesz
Podeslij mi swoj e-mail to przesle ci demo Kompakta, ktore tak nawiasem bylo w ktoryms z numerow EiS/, ...mam nadzieje, ze je znajde.
Moze to nie zabrzmialo na rewelacyjna rade...ale przynajmniej zaoszczedzisz na bilecie./ jak na razie/

musze zaczac traktowac siebie powazniej
Podeslij mi swoj e-mail to przesle ci demo Kompakta, ktore tak nawiasem bylo w ktoryms z numerow EiS/, ...mam nadzieje, ze je znajde.
Moze to nie zabrzmialo na rewelacyjna rade...ale przynajmniej zaoszczedzisz na bilecie./ jak na razie/

Dziekuje za normalna odpowiedz - demowke kompakta juz mam.
Pozdrawiam
Sorrrka, nie chcialem na nikogo naskakiwac. Przyznacie jednak, iz przesluchanie sampli/ probek osobiscie da prawdziwy obraz i mozliwosc decyzji o zakupie czy potrzebie ich posiadania. Jakos trudno mi uwierzyc w czyjes opinie w tej materii...