...Okey czyli bywa różnie. Poczytałem o różnicach i mnie zaskoczyło, to co piszą na e-muzyku - nie ma zbytni rzadnych szczególnych....
Łatwo jest porównywać V-anologi z ich wtyczkowymi odpowiednikami, gorzej z prawdziwym analogiem i jego wtyczkowym wcieleniem, choć np. taki V-Minimoog od Arturii, brzmii dość przekonywująco.
Pozdro...
Taak Arturiaw sfojej całej ofercxie Virtuali jest fajjna tylko tyle tam połączeń że ja jeszcze nie opanowałem tej maszynki(ek) a gotowe presety mnie nie zadowalają, wolę sam coś wykręcić a niekiedy zdarza się coś ładnie schrzanić hiehie - kabelek na chybił trafił ip ach.
"Tłuste i syczące" pady trance`owe VST
Re: "Tłuste i syczące" pady trance`owe VST
ZETA
ale już nie modne taki sound...
...Szukam pożądnych padzików w jakimś VST. Czy ktoś może coś polecić wartego uwagi. Chodzi mi o takie wielkie Trance PAdy jakie można uzyskać z np. Access Virusa, syczące i ogółnie "duuże". (niewiem czy jasno sie określam)....
ale już nie modne taki sound...
...Szukam pożądnych padzików w jakimś VST. Czy ktoś może coś polecić wartego uwagi. Chodzi mi o takie wielkie Trance PAdy jakie można uzyskać z np. Access Virusa, syczące i ogółnie "duuże". (niewiem czy jasno sie określam)....
http://www.superstereo.pl
Polecam:
LinPlug Albino, Spectrasonics Atmosphere, Native Instruments ABSYNTH;
Z połączenia kilku barw "Pad" też można uzyskać interesujące efekty.
Pozdrówka
Pozdrówka
...Polecam:
Pozdrówka...
Pamiętam że u kolegi kiedyś widziałem i słyszałem ALbiniaka, ale kolejny raz VSt mnie nie zachwycił brzmieniem. Nie był zły , był dobry, ale jakiś taki - są lepsze *no chyba że jestem w błedzie; osobiście nie posiadam tego wtyka.
Pozdrówka...
Pamiętam że u kolegi kiedyś widziałem i słyszałem ALbiniaka, ale kolejny raz VSt mnie nie zachwycił brzmieniem. Nie był zły , był dobry, ale jakiś taki - są lepsze *no chyba że jestem w błedzie; osobiście nie posiadam tego wtyka.