"Tłuste i syczące" pady trance`owe VST
Szukam pożądnych padzików w jakimś VST. Czy ktoś może coś polecić wartego uwagi. Chodzi mi o takie wielkie Trance PAdy jakie można uzyskać z np. Access Virusa, syczące i ogółnie "duuże". (niewiem czy jasno sie określam).
Re: "Tłuste i syczące" pady trance`owe VST
...Szukam pożądnych padzików w jakimś VST. Czy ktoś może coś polecić wartego uwagi. Chodzi mi o takie wielkie Trance PAdy jakie można uzyskać z np. Access Virusa, syczące i ogółnie "duuże". (niewiem czy jasno sie określam)....
Sprubuj owe brzmienie "zlepić" z kilku różnych brzmień, z których jedno będzie "syczało", drugie będzie dawać mięso, a następne ubarwiać te dwa
Sprubuj owe brzmienie "zlepić" z kilku różnych brzmień, z których jedno będzie "syczało", drugie będzie dawać mięso, a następne ubarwiać te dwa
I'm representin' all the Whiteman's for across the world!!!!!
- harrypotter
...Szukam pożądnych padzików w jakimś VST. Czy ktoś może coś polecić wartego uwagi. Chodzi mi o takie wielkie Trance PAdy jakie można uzyskać z np. Access Virusa, syczące i ogółnie "duuże". (niewiem czy jasno sie określam)....
Polecam Atmosphere Spectrasonics'a. 3,8 GB padow!
Polecam Atmosphere Spectrasonics'a. 3,8 GB padow!
......Szukam pożądnych padzików w jakimś VST. Czy ktoś może coś polecić wartego uwagi. Chodzi mi o takie wielkie Trance PAdy jakie można uzyskać z np. Access Virusa, syczące i ogółnie "duuże". (niewiem czy jasno sie określam)....
Polecam Atmosphere Spectrasonics'a. 3,8 GB padow!...
sciagnij vanguarda vsti ... tam powinienes znalezc cos dla siebie ;)
sciagnij vanguarda vsti ... tam powinienes znalezc cos dla siebie ;)
.........Szukam pożądnych padzików w jakimś VST. Czy ktoś może coś polecić wartego uwagi. Chodzi mi o takie wielkie Trance PAdy jakie można uzyskać z np. Access Virusa, syczące i ogółnie "duuże". (niewiem czy jasno sie określam)....
sciagnij vanguarda vsti ... tam powinienes znalezc cos dla siebie ;)...
Vanguard jest ok. szczególnie z presetami od Manuella Schleissa, ale jakoś jeszcze mi mało.
Chyba naprawdę poprubuję pozlepiać kilka brzmień (z presetów tego samego x kilka czy z oddzielnych VST), żeby wyszło coś mo power. Atmosfir ( po polsku hiehie) nie jest zły alle nic tam takiego nie ma - bynajmniej na tyle, na ile mogłem go przetestować u znajomego.
sciagnij vanguarda vsti ... tam powinienes znalezc cos dla siebie ;)...
Vanguard jest ok. szczególnie z presetami od Manuella Schleissa, ale jakoś jeszcze mi mało.
Chyba naprawdę poprubuję pozlepiać kilka brzmień (z presetów tego samego x kilka czy z oddzielnych VST), żeby wyszło coś mo power. Atmosfir ( po polsku hiehie) nie jest zły alle nic tam takiego nie ma - bynajmniej na tyle, na ile mogłem go przetestować u znajomego.
A tak na marginesie to jak się ma jakość dzwięków z instrumentów VSt, do ich Hardwareowych odpowiedników ?(np. Pro 53 - prophet czy V-Station będący emulatorem K-Station itp.)
...A tak na marginesie to jak się ma jakość dzwięków z instrumentów VSt, do ich Hardwareowych odpowiedników ?(np. Pro 53 - prophet czy V-Station będący emulatorem K-Station itp.)...
W sprawie V-Station, K-Station udaj się na stronę Groovera
Natomiast NI Pro-53 brzmieniowo jest kompletnie niepodobny do pierwowzoru, choć jest całkiem niezły.
Pozdro
Natomiast NI Pro-53 brzmieniowo jest kompletnie niepodobny do pierwowzoru, choć jest całkiem niezły.
Pozdro
eis, eis, baby!
......A tak na marginesie to jak się ma jakość dzwięków z instrumentów VSt, do ich Hardwareowych odpowiedników ?(np. Pro 53 - prophet czy V-Station będący emulatorem K-Station itp.)...
Pozdro...
Okey czyli bywa różnie. Poczytałem o różnicach i mnie zaskoczyło, to co piszą na e-muzyku - nie ma zbytni rzadnych szczególnych.
Pozdro...
Okey czyli bywa różnie. Poczytałem o różnicach i mnie zaskoczyło, to co piszą na e-muzyku - nie ma zbytni rzadnych szczególnych.
Okey czyli bywa różnie. Poczytałem o różnicach i mnie zaskoczyło, to co piszą na e-muzyku - nie ma zbytni rzadnych szczególnych....
Łatwo jest porównywać V-anologi z ich wtyczkowymi odpowiednikami, gorzej z prawdziwym analogiem i jego wtyczkowym wcieleniem, choć np. taki V-Minimoog od Arturii, brzmii dość przekonywująco.
Pozdro
Łatwo jest porównywać V-anologi z ich wtyczkowymi odpowiednikami, gorzej z prawdziwym analogiem i jego wtyczkowym wcieleniem, choć np. taki V-Minimoog od Arturii, brzmii dość przekonywująco.
Pozdro
eis, eis, baby!