Zestaw do klubu
Witam !!!
Mam następujące pytanko:
Jaki zestaw (kolumny,wzmacniacze,inne) w klubie ??
Cały ten zestawik ma nagłaśniać parkiet o wymiarach 4,5x4,0x2,8 (dłg./szer./wys.). Chodzi o to żeby jakość dźwieku była, na ile to możliwe, jak najlepsza, a cena przy tym jak najmniejsza wiem, że to taki paradoks troszkę no ale cóż, może jakis złoty środek.
Dzięki wielkie za odp. i POZDRAWIAM !
Mam następujące pytanko:
Jaki zestaw (kolumny,wzmacniacze,inne) w klubie ??
Cały ten zestawik ma nagłaśniać parkiet o wymiarach 4,5x4,0x2,8 (dłg./szer./wys.). Chodzi o to żeby jakość dźwieku była, na ile to możliwe, jak najlepsza, a cena przy tym jak najmniejsza wiem, że to taki paradoks troszkę no ale cóż, może jakis złoty środek.
- AlfonsoRodeo
Re: Zestaw do klubu
... Witam !!!
Mam następujące pytanko:
Jaki zestaw (kolumny,wzmacniacze,inne) w klubie ?
...
To sprawa na telefon:)
Mam następujące pytanko:
...
To sprawa na telefon:)
... Witam !!!
Mam następujące pytanko:
...
NO I CO ??
Nikt nie odpowie ?
Jeśli możecie podajcie chociaż miejsce, w którym można zapytać.
Mam następujące pytanko:
...
NO I CO ??
Nikt nie odpowie ?
Jeśli możecie podajcie chociaż miejsce, w którym można zapytać.
U siebie w lokalu mamy 4xPeavey Pro15, dwa doły Peavey ProSub i dwie końcówki Peavey PV 1500. Całość wyszła ok 9 patyków.
Parkiet mamy coś ok 10m dł. X 5m szer. Muza głównie klubowo/techniczna. Sprzęt się sprawdza znakomicie. Decyzja została podjęta głównie dzięki dobrej recenzji wystawionej im przez I-DJ magazine i opinii paru realizatorów.
Parkiet mamy coś ok 10m dł. X 5m szer. Muza głównie klubowo/techniczna. Sprzęt się sprawdza znakomicie. Decyzja została podjęta głównie dzięki dobrej recenzji wystawionej im przez I-DJ magazine i opinii paru realizatorów.
tak trochę off-topic ....
Alius mówisz muza techniczna ? - zapraszacie gości na sety ?
Alius mówisz muza techniczna ? - zapraszacie gości na sety ?
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)
...U siebie w lokalu mamy 4xPeavey Pro15, dwa doły Peavey ProSub i dwie końcówki Peavey PV 1500. Całość wyszła ok 9 patyków.
Parkiet mamy coś ok 10m dł. X 5m szer. Muza głównie klubowo/techniczna. Sprzęt się sprawdza znakomicie. Decyzja została podjęta głównie dzięki dobrej recenzji wystawionej im przez I-DJ magazine i opinii paru realizatorów....
Byłbym za podobnym rozwiązaniem jeśli chodz o te wymiary sali.
Peavey byłby idealny bo jest dobry i tani
Proponowałbym
2 x Pro 15
2 x Pro Sub
1 x PV 1500
i....po kłopocie
Mandaryn
Parkiet mamy coś ok 10m dł. X 5m szer. Muza głównie klubowo/techniczna. Sprzęt się sprawdza znakomicie. Decyzja została podjęta głównie dzięki dobrej recenzji wystawionej im przez I-DJ magazine i opinii paru realizatorów....
Byłbym za podobnym rozwiązaniem jeśli chodz o te wymiary sali.
Proponowałbym
2 x Pro 15
2 x Pro Sub
1 x PV 1500
i....po kłopocie
Mandaryn
...tak trochę off-topic ....
Alius mówisz muza techniczna ? - zapraszacie gości na sety ?...
Proponuję żebyśmy pogadali via email. Jeśli miałbyś jakiegoś seta online to by było super.
Pozdrawiam!
als
Alius mówisz muza techniczna ? - zapraszacie gości na sety ?...
Proponuję żebyśmy pogadali via email. Jeśli miałbyś jakiegoś seta online to by było super.
Pozdrawiam!
als
Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie.
Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie.
...phi...
...Peavey byłby idealny bo jest dobry i tani
Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie....
Przekonałeś mnie o swym ulubionym trunku.Zapewne musisz mieć duże doświadczenie.Twoje forum jest pod każdym sklepem nad raznem przed otwarciem
Przekonałeś mnie o swym ulubionym trunku.Zapewne musisz mieć duże doświadczenie.Twoje forum jest pod każdym sklepem nad raznem przed otwarciem
......Peavey byłby idealny bo jest dobry i tani
Przekonałeś mnie o swym ulubionym trunku.Zapewne musisz mieć duże doświadczenie.Twoje forum jest pod każdym sklepem nad raznem przed otwarciem...
Nie gorączkuj się tak, bo ci pryszcze wyskoczą. Może za dużo mięsa zjadasz? Nerwa masz strasznego, zauważyłem... może parę przysiadów, spacer po lesie, odstawienie papierosków i lżejsza dieta? To naprawdę potrafi zdziałać cuda...
Przekonałeś mnie o swym ulubionym trunku.Zapewne musisz mieć duże doświadczenie.Twoje forum jest pod każdym sklepem nad raznem przed otwarciem...
Nie gorączkuj się tak, bo ci pryszcze wyskoczą. Może za dużo mięsa zjadasz? Nerwa masz strasznego, zauważyłem... może parę przysiadów, spacer po lesie, odstawienie papierosków i lżejsza dieta? To naprawdę potrafi zdziałać cuda...
...phi...