sf2 - gdzie nabyć?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:
Re: sf2 - gdzie nabyć?

Post autor: pawello » wtorek 01 mar 2005, 23:53

ee tam ,czepiasz sie nie rozumiem czemu przy kazdej wypowiedzi Pewu, zawsze ktos cos napisze o nim , oj tak sie czepili chłopa no ...

Hm.. a kto lubi warczace i szczekajace psy sasiadow? Chyba malo kto.. zwlaszcza ze moga ugryzc.. Ja sie nie czepiam.. ja reaguje na zaczepki..
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » środa 02 mar 2005, 15:57

Hm.. a kto lubi warczace i szczekajace psy sasiadow? Chyba malo kto.. zwlaszcza ze moga ugryzc.. Ja sie nie czepiam.. ja reaguje na zaczepki..

...

prawidłowo

Awatar użytkownika
Pewu

Post autor: Pewu » środa 02 mar 2005, 20:55

...Hm.. a kto lubi warczace i szczekajace psy sasiadow? Chyba malo kto.. zwlaszcza ze moga ugryzc.. Ja sie nie czepiam.. ja reaguje na zaczepki...

Zupełnie nie rozumiem czemu mojego posta wziąłeś "do siebie". Niemniej jeśli masz takie odczucie to bardzo przepraszam. Absolutnie nie miałem zamiaru negować czy też podważać cokolwiek w Twojej wypowiedzi. Wręcz przeciwnie, bardzo sobie cenię ludzi, którym się jeszcze chce. Mam natomiast "w głębokim poważaniu" tych, którzy na takowych żerują.

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS

Awatar użytkownika
Token_Ring

Post autor: Token_Ring » czwartek 03 mar 2005, 07:12

Zupełnie nie rozumiem czemu mojego posta wziąłeś "do siebie". Niemniej jeśli masz takie odczucie to bardzo przepraszam. Absolutnie nie miałem zamiaru negować czy też podważać cokolwiek w Twojej wypowiedzi. Wręcz przeciwnie, bardzo sobie cenię ludzi, którym się jeszcze chce. Mam natomiast "w głębokim poważaniu" tych, którzy na takowych żerują.

To fakt!

Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » czwartek 03 mar 2005, 09:50

Zupełnie nie rozumiem czemu mojego posta wziąłeś "do siebie".

Nie wzialem do siebie.. ale za to biedny zerujacy lukas poczul sie jak atakowany przez psa sasiada... Luz..
[addsig]

Awatar użytkownika
Token_Ring

Post autor: Token_Ring » czwartek 03 mar 2005, 10:00

Nie wzialem do siebie.. ale za to biedny zerujacy lukas poczul sie jak atakowany przez psa sasiada... Luz..

Pewu, Pawello - jak to? Czyli nie będzie się już kłócić?

Kurczę, a tak się znowu ciekawie zapowiadało ...

Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » czwartek 03 mar 2005, 10:32

Pewu, Pawello - jak to? Czyli nie będzie się już kłócić?

Kurczę, a tak się znowu ciekawie zapowiadało ...

...

W sumie - nie cierpie sie klocic! Po prostu jestem chory kiedy MUSZE.. lubie swiety spokoj bo to sprzyja tworzeniu i pracy..
[addsig]

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » czwartek 03 mar 2005, 13:08

Zdarzyło mi się też kupić, ale teraz już nie mam nawet z kim o tym gadać. ...

Co kupic i gdzie? Zadalem Ci wczesniej pytanie ale nie doczekalo sie odpowiedzi.. Czy to jest bajkopisarstwo czy prawda? Czy moze kupiles na bazarze kompilacje soudfontow zlozona z darmowych brzmien sciagnietych z internetu? Ja takich kompilacji mam jakies 11 plyt..moze wiecej - sam je zgromadzilem.. Zadna to sztuka.. Inna sprawa ze wiekszosc z tych plikow nie nadaje sie do uzytku bo brzmia plastikowo..ale niektore to prawdziwie kladace perelki..

Wiec jak? Co kupiles i gdzie? Podoba Ci sie to co kupiles czy srednio?
[addsig]

lucas

Post autor: lucas » czwartek 03 mar 2005, 13:52

Odpisałem na Twoją skrzynkę, Pawello. Sam jestem wielbicielem ciszy i spokoju, a tu się zbyt gwarno zrobiło.

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » czwartek 03 mar 2005, 14:45

...Odpisałem na Twoją skrzynkę, Pawello. Sam jestem wielbicielem ciszy i spokoju, a tu się zbyt gwarno zrobiło....

hihihihih.. prawda, ze gwarno? list nie doszedl..
[addsig]

ODPOWIEDZ