sf2 - gdzie nabyć?
Z kim trzeba się skontaktować, żeby nabyć sounfonty. Poszukuję i poszukuję, ale nic z tego nie wychodzi. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc. Z góry dziekuję.
lucas
[addsig]
lucas
[addsig]
Re: sf2 - gdzie nabyć?
...Z kim trzeba się skontaktować, żeby nabyć sounfonty. Poszukuję i poszukuję, ale nic z tego nie wychodzi. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc. Z góry dziekuję.
lucas
...
A jakie soundfonty chcesz NABYC? Czy chcesz za nie zaplacic czy korzystac z darmowych? Jakie barwy Cie interesuja?
[addsig]
lucas
...
A jakie soundfonty chcesz NABYC? Czy chcesz za nie zaplacic czy korzystac z darmowych? Jakie barwy Cie interesuja?
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
......Z kim trzeba się skontaktować, żeby nabyć sounfonty. Poszukuję i poszukuję, ale nic z tego nie wychodzi. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc. Z góry dziekuję.
lucas
...
...
Interesują mnie brzmienia ambientowe, klasyczne, elektroniczne. Nie mam ograniczeń.
Kiedyś ściągałem z internetu, kiedy istaniała całkiem niezła strona z bankami. Zdarzyło mi się też kupić, ale teraz już nie mam nawet z kim o tym gadać.
lucas
...
...
Interesują mnie brzmienia ambientowe, klasyczne, elektroniczne. Nie mam ograniczeń.
Kiedyś ściągałem z internetu, kiedy istaniała całkiem niezła strona z bankami. Zdarzyło mi się też kupić, ale teraz już nie mam nawet z kim o tym gadać.
.........Z kim trzeba się skontaktować, żeby nabyć sounfonty. Poszukuję i poszukuję, ale nic z tego nie wychodzi. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc. Z góry dziekuję.
lucas
...
...
Kiedyś ściągałem z internetu, kiedy istaniała całkiem niezła strona z bankami. Zdarzyło mi się też kupić, ale teraz już nie mam nawet z kim o tym gadać. ...
Co kupic i gdzie?
Pokukaj na http://www.sf2midi.com/
[addsig]
lucas
...
...
Kiedyś ściągałem z internetu, kiedy istaniała całkiem niezła strona z bankami. Zdarzyło mi się też kupić, ale teraz już nie mam nawet z kim o tym gadać. ...
Co kupic i gdzie?

Pokukaj na http://www.sf2midi.com/
[addsig]
Wchodziłem na tę stronę, ale nie chcę inwestować w taki sposób. Wolę raczej wymianę. Czy z Tobą mogę o tym rozmawiać? Może znasz innych, którzy działają w ten sposób?
...Wchodziłem na tę stronę, ale nie chcę inwestować w taki sposób. Wolę raczej wymianę. Czy z Tobą mogę o tym rozmawiać? Może znasz innych, którzy działają w ten sposób?...
Nie rozumiem.. ta strona zawiera chyba najwieksze zbiorowisko darmowych soundfontow w sieci.. Jesli chcesz sciagac za darmo to tam znajdziesz ich najwiecej.. A jesli chodzi o wymiane - to co tu wymieniac skoro wszystko mozna pobrac z sieci??? Chyba ze pirackie barwy a to mnie malo interesuje.. Jezeli sie myle to mnie popraw - moze cos przeoczylem?
Poza tym - mowisz o inwestycji - poza czasem zainwestowanym w sciagniecie i przegladniecie tej biblioteki nie inwestujesz ani grosza.. Jest tam naprawde stado przydatnych barw! Inni sie nie odzywaja - ale sadze ze ci ktorzy tam jeszcze nie byli juz skwapliwie przegladaja te strone w poszukiwaniach..
[addsig]
Nie rozumiem.. ta strona zawiera chyba najwieksze zbiorowisko darmowych soundfontow w sieci.. Jesli chcesz sciagac za darmo to tam znajdziesz ich najwiecej.. A jesli chodzi o wymiane - to co tu wymieniac skoro wszystko mozna pobrac z sieci??? Chyba ze pirackie barwy a to mnie malo interesuje.. Jezeli sie myle to mnie popraw - moze cos przeoczylem?
Poza tym - mowisz o inwestycji - poza czasem zainwestowanym w sciagniecie i przegladniecie tej biblioteki nie inwestujesz ani grosza.. Jest tam naprawde stado przydatnych barw! Inni sie nie odzywaja - ale sadze ze ci ktorzy tam jeszcze nie byli juz skwapliwie przegladaja te strone w poszukiwaniach..
[addsig]
...Nie rozumiem...
Ano widzisz Pawello. Przysłowie starożytnych Amerykanów(?) mówi: dasz psu palec to odgryzie Ci całą rękę - nie znasz tego? A przecież gdyby zacny lucas zadał sobie troche trudu i wpisał w wyszukiwarke na tym forum string sf2 to już dawno dałby sobie i innym spokuj. Nie wspomnę (przez grzeczność
) o magicznym Sound Font free w "okularach". Ale po co się trudzić? Zacny zapoda a inni niech się wykazują!
Ano widzisz Pawello. Przysłowie starożytnych Amerykanów(?) mówi: dasz psu palec to odgryzie Ci całą rękę - nie znasz tego? A przecież gdyby zacny lucas zadał sobie troche trudu i wpisał w wyszukiwarke na tym forum string sf2 to już dawno dałby sobie i innym spokuj. Nie wspomnę (przez grzeczność

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
......Nie rozumiem...
Ciekawe, jak Ty radziłeś sobie na początku, Pewu.
Potrzebowałem pomocy i Pawello, bez zbędnych komentarzy mi jej udzielił, za co szczere dla niego podziękowania. Z Twojej rady również skorzystam i zadam sobie trochę trudu, bo już wiem gdzie szukać.
Ciekawe, jak Ty radziłeś sobie na początku, Pewu.
Potrzebowałem pomocy i Pawello, bez zbędnych komentarzy mi jej udzielił, za co szczere dla niego podziękowania. Z Twojej rady również skorzystam i zadam sobie trochę trudu, bo już wiem gdzie szukać.
......Nie rozumiem...
) o magicznym Sound Font free w "okularach". Ale po co się trudzić? Zacny zapoda a inni niech się wykazują!...
Ty masz zawsze takie nastawienie do ludziuf Mr Pewu? To jest z grubsza denerwujace
Nie mowie ze nie masz Pan racji ale sposob w jaki Pan ja manifestujesz jest troche...hm.. nie teges..
[addsig]

Ty masz zawsze takie nastawienie do ludziuf Mr Pewu? To jest z grubsza denerwujace

[addsig]
- mr-hammond
Nie mowie ze nie masz Pan racji ale sposob w jaki Pan ja manifestujesz jest troche...hm.. nie teges..
...
ee tam ,czepiasz sie
nie rozumiem czemu przy kazdej wypowiedzi Pewu, zawsze ktos cos napisze o nim , oj tak sie czepili chłopa no

...
ee tam ,czepiasz sie