Dzien doberek :)
A więc, kiedys juz marudziłem o odtwarzaczach CD dla teatru i w konu sie udalo przekonać do zakupu i wybraliśmy odtwarzacze Denona DN-C365.
Jest jednak kłopocik i zaproponowano mi o podobnych parametrach odtwarzacze firmu Marantz, co sądzicie o tej firmie? Podobno to jest w zasadzie to samo...
Pozdruffka i wesołego jajca :)
[addsig]
Marantz czy Denon
Re: Marantz czy Denon
....Podobno to jest w zasadzie to samo...
...
Jeśli nie lepiej, użytkuję CD14, jest to naprawdę świetny sprzęt ale też i nie tani. Z trochę tańszych mogę z czystym sumieniem polecić CD6000 OSE LE.
aha CD14 posiada zbalansowany out.
Pozdro.
...
Jeśli nie lepiej, użytkuję CD14, jest to naprawdę świetny sprzęt ale też i nie tani. Z trochę tańszych mogę z czystym sumieniem polecić CD6000 OSE LE.
aha CD14 posiada zbalansowany out.
Pozdro.
eis, eis, baby!
Dzięki :)
Jednak pozostajemy przy Denonie :0 nie tak łatwo jest zmienic zamówienie, jak juz poszlo do księgowości :)
[addsig]
Jednak pozostajemy przy Denonie :0 nie tak łatwo jest zmienic zamówienie, jak juz poszlo do księgowości :)
[addsig]
www.surogat.pl
Marantz czy Denon ?
Od poczatku do konca marantz.
Hubi
Od poczatku do konca marantz.
Hubi
...Ja bym wział CD DENONa, miałem okazję używać je kieeedyś na Inwazji Mocy i się zakochałem w tych odtwarzaczach
Są wielkie
, fajnie się je obsługuje, niezawodne.
...
No i zostały Denony :)
Nawet tak na wygląd wydaje sie być wygodniejszy w obsłudze, jakies te klawisze ma sympatyczniejsze

Są wielkie

...
No i zostały Denony :)
Nawet tak na wygląd wydaje sie być wygodniejszy w obsłudze, jakies te klawisze ma sympatyczniejsze
www.surogat.pl
...Chyba 635
...
a tak, rąbnąłem sie w cyferkach, ale to mi się zdarza :P :)
[addsig]
...
a tak, rąbnąłem sie w cyferkach, ale to mi się zdarza :P :)
[addsig]
www.surogat.pl