Odkryłem dzisiaj niesamowity syf w mojej karcie zintegrowanej na płycie głównej. Pewnie bym nie zaglądał do jej oprogramowania, gdyby nie podłączenia głośników u mojej znajomej - głośniki 5.1 do we mikrofonowego i liniowego!!! To działa! Skoro już wiem, że takie coś wymyślono, to chciałbym wiedzieć od kiedy (przynajmniej około)
pozdrowienia
p.s. byłem - jestem w szoku. Może tak jakis super inteligentny uniwersalny mikser z gotowymi cudownymi ustawieniami najlepiej pod wszystkie możliwe sytuacje akustyczne heh
Universal Audio Jack
Re: Universal Audio Jack
...Odkryłem dzisiaj niesamowity syf w mojej karcie zintegrowanej na
ufffffff nałem się że zacząłeś mówić o kompresorach firmy Universal Audio - o których sobie snie:).....
a wszytko to co zintegrowane to syf - nie do końca przyjęły się odtwarzacze CD i MD, albo televizor z video -ludzie chcą to oobno.... bo jak się coś zepsuje to łatwiej.... :) tak wogole to wyłącz ją - nie instaluj
Pozdro
ufffffff nałem się że zacząłeś mówić o kompresorach firmy Universal Audio - o których sobie snie:).....
a wszytko to co zintegrowane to syf - nie do końca przyjęły się odtwarzacze CD i MD, albo televizor z video -ludzie chcą to oobno.... bo jak się coś zepsuje to łatwiej.... :) tak wogole to wyłącz ją - nie instaluj
Pozdro
Re: Universal Audio Jack
Miałem na myśli przęciętnego zjadacza chleba, który ma do wyboru: albo system 5.1, albo np. mikrofon. Ewentualnie schyla się pod stół i miesza kabelkami. Co za lipa.
Obecnie mam 2 zainstalowane karty i nie widzę jakiś uciążliwych sytuacji. Cubase wychodzi na Jili@, a reszta się nie odzywa. Na razie testuję nowego kompa na zasadzie instalowania "ile wlezie". Jak już zacznie "ciąć" to zainstaluję na osobnej partycji system wyłącznie pod studio i kartę wyłączę w menedżerze urządzeń.
pozdrowienia
Obecnie mam 2 zainstalowane karty i nie widzę jakiś uciążliwych sytuacji. Cubase wychodzi na Jili@, a reszta się nie odzywa. Na razie testuję nowego kompa na zasadzie instalowania "ile wlezie". Jak już zacznie "ciąć" to zainstaluję na osobnej partycji system wyłącznie pod studio i kartę wyłączę w menedżerze urządzeń.
pozdrowienia
drummer