Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
-
Budułaj
Re: Stylus Rmx
autor: Budułaj » sobota 12 lut 2005, 21:14
...Naprowadziłem Cię na możliwość zrozumienia mechanizmu działania Groove Control- zrobiłem to, gdyż tak żaliłeś się na 'rozkładanie loopa'... Następnym razem- bez poszanowania kultury- powstrzymam się od odpowiedzi. Poza tym- nie obchodzi mnie, czy jesteś obrażonym na cały świat niekulturalnym typkiem- to jest Twój ograniczony intelektualnie i emocjonalnie świat- bariery Twojego rozumowania, ponad które nie jesteś w stanie się wznieść będą przeszkodą dla Ciebie, a nie dla mnie- mi to 'rybka'.
Pozdrawiam! ...
Troszeczkę przesądziłem z tą gejsza nie jest to w moim stylu ale ty też nie jesteś święty !Bardzo się wkużylem bo nie lubie jak ktoś na każdym kroku mnie krytykuje i wytyka błędy pisowni i nie tylko!(nikt tego nie lubi).Poza tym znalazłem te midi BARDZO DZIĘKUJE
Cyprio BARDZO CIĘ PRZEPRASZM ZA TĄ GEJSZE !!!
Pozdrawiam!
-
mr-hammond
autor: mr-hammond » sobota 12 lut 2005, 21:54
A zaczeło sie od Stylusa :) hehehe
Syf i nic wiecej
-
Cyprio
autor: Cyprio » sobota 12 lut 2005, 21:56
spoko.... a tak w ogóle polecam wszystkim:
http://polszczyzna.pwn.pl/ - bardzo przydatna strona
co by to się można było wkuRZać poprawnie....
Pozdrawiam!
-
Romuald - Posty:1
autor: Romuald » poniedziałek 31 gru 2007, 01:19
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Same Palanty sa na tym Forum - daleko wam do zachodu !!
Zamiast udzielic koledze prady to robicie z niego Balona !!
Czy kazdy z was urodzil sie z wiedza muzyczna ?
Az wstyd mi za wasz
Zajzyjcie na Niemieckie Forum tam jet cala Kawa wylozona na stole
a nawet Linki sa do sciagniecia filmow jak i co zainstalowac i uruchomic
PZDR
Romuald
Muzyk Studyjny
-
Rudi
autor: Rudi » poniedziałek 31 gru 2007, 01:47
Romuald- może daj jakiś namiar na te niemieckie linki, gdzie ta kawa leży? Chętnie poczytam i kawusi też się napiję.
Pozdrawiam
-
Zbynia - Posty:7665
autor: Zbynia » poniedziałek 31 gru 2007, 09:01
romek sromek czy jak ty tam masz - nie rejestruj sie tylko po to by komus nawrzucac bo nie dosc ze lamiesz regulamin i robisz syf to jeszcze pokazujesz jakim pajacem jestes.......
jesli sa linki i to nie do oficjalnie dostepnych rzeczy na stronie spectrasonica to to twoje niemieckie forum to tylko zwykly piracki warez jakich pelno.....
jak slysze ze ktos ma oryginal i cos mu tam zginelo to tylko smiac mi sie chce....
ludzie od takich bzdur jest strona producenta i napewno wam pomoze
a jesli nie macie oryginalu to czas najwyzszy radzic sobie samemu bo tak musi byc....