Ceny Cakewalka - cudowne nawrócenie!

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
maYod
Ceny Cakewalka - cudowne nawrócenie!

Post autor: maYod » piątek 11 lut 2005, 19:29

Swego czasu napisałem o skandalicznym zawyżaniu cen upgrade'ów Sonara w Polsce ("Alez my jesteśmy bogaci") - dziś , żeby było sprawiedliwie, muszę przyznać, że polski dystrybutor "nawrócił się" (ciekawe - czy głowę popiołem też posypał) i oto możemy się radować cenami identycznymi z pozostałą (cywilizowaną) częścią Europy. Nie mam pojęcia i nie zamierzam dochodzić przyczyn tej nagłej zmiany - możliwe, że cos się zmieniło w dystrybucji na wschodnią Europę i że Roland Polska miał ceny narzucone właśnie przez nich; możliwe, że odpowiednie osoby zrozumiały swój karygodny błąd - nie wiem. W każdym razie jest dobrze o czym z satysfakcją zawiadamiam.

Awatar użytkownika
bruce_lee
Kontakt:

Re: Ceny Cakewalka - cudowne nawrócenie!

Post autor: bruce_lee » piątek 11 lut 2005, 19:46

...Swego czasu napisałem o skandalicznym zawyżaniu cen upgrade'ów Sonara w Polsce ("Alez my jesteśmy bogaci") - dziś , żeby było sprawiedliwie, muszę przyznać, że polski dystrybutor "nawrócił się" (ciekawe - czy głowę popiołem też posypał) i oto możemy się radować cenami identycznymi z pozostałą (cywilizowaną) częścią Europy. Nie mam pojęcia i nie zamierzam dochodzić przyczyn tej nagłej zmiany - możliwe, że cos się zmieniło w dystrybucji na wschodnią Europę i że Roland Polska miał ceny narzucone właśnie przez nich; możliwe, że odpowiednie osoby zrozumiały swój karygodny błąd - nie wiem. W każdym razie jest dobrze o czym z satysfakcją zawiadamiam....

hmmm, na stronie rolandmusic.pl nie ma zadnej informacji nt. cen - chyba ze cos przeoczylem. czy spadek cen dotyczy tylko upgrade'ow? czy tez potanialy normalne, pelne wersje?
[url=http://www.liveuser.pl]liveuser.pl[/url] /
[url=http://www.myspace.com/ansikte]le visage[/url]

Awatar użytkownika
maYod

Re: Ceny Cakewalka - cudowne nawrócenie!

Post autor: maYod » sobota 12 lut 2005, 13:58

hmmm, na stronie rolandmusic.pl nie ma zadnej informacji nt. cen - chyba ze cos przeoczylem. czy spadek cen dotyczy tylko upgrade'ow? czy tez potanialy normalne, pelne wersje?...

Nigdy nie było i chyba nie będzie cen na stronie, tylko na telefon lub email. Ceny pełnych wersji zawsze były "normalne" (jak w USA) , tylko upgrade był dużo droższy, ale już nie jest.

ODPOWIEDZ