Skoro "To to samo co NADY SM250A", to czemu kosztują prawie o połowę mniej (za parę) ? Nie żebym się czepiał, ale nie słyszałem jeszcze nic o tych T.Box'ach ?
Pozdr.
Monitory do studia?
Re: Monitory do studia?
Poszukaj i poczytaj, od czego jest internet? :] pare lat temu , gdy kupowałem pierwszego w miarę porządnego majka ,nie było takiego luksusu :] Ta firma robi jedne z lepszych (na swoją cenę) mikrofonów ,monitorki też najgorzej nie brzmią...
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
Można zmodyfikowac lekko elektronikę NF06A i będa jeszce lepsze
...
Oj Monter Monter...co tak chłopakowi wszystko na tacy podajesz? nie lepiej żeby sie pomęczył?;p

...
Oj Monter Monter...co tak chłopakowi wszystko na tacy podajesz? nie lepiej żeby sie pomęczył?;p
...Oj Monter Monter...co tak chłopakowi wszystko na tacy podajesz? nie lepiej żeby sie pomęczył?;p...
Kolego wyderko (z tematu "Przyszłość realizatorska w Palsce"
) - ucz się!!
Kolego wyderko (z tematu "Przyszłość realizatorska w Palsce"

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
Kol,ejny raz zacytuję Ci dzisiaj Grabaża (patrz temat o koncercie z tymi chipo chłopami) : "J...esteś mym śmiertelnym wrogiem ,złym snem który nie miał dokąd odejść...przegryzioną wargą do krwi..." :p
Skoro takie z was mądrale
to zapodajcie linka do ich strony głównej.
Mi google znajduje tylko jakieś śmieci.
Pozdr.

Pozdr.
...Skoro takie z was mądrale
to zapodajcie linka do ich strony głównej.
Pozdr.
...
ależ proszę bardzo dam Ci wskazówkę, wejdz na www.muzyczny.pl (strona polskiego dystrybutora T Bone ....) i tam już znajdziesz...bez trudu :]

Pozdr.
...
ależ proszę bardzo dam Ci wskazówkę, wejdz na www.muzyczny.pl (strona polskiego dystrybutora T Bone ....) i tam już znajdziesz...bez trudu :]
ale bubel...chodziło o magnes....
te głosniki basowe sa bardzo podatne na wychył(az za bardzo) przez co bas strasznie sie rozłazi i cięzko na nich wyłapac cokolwiek bo gra to sobie jak chce..
jak już miałbym wybierac to poszukałbym jakiegos dobrego tonsila....
te głosniki basowe sa bardzo podatne na wychył(az za bardzo) przez co bas strasznie sie rozłazi i cięzko na nich wyłapac cokolwiek bo gra to sobie jak chce..
jak już miałbym wybierac to poszukałbym jakiegos dobrego tonsila....
Ja tam sie napalam na studiophile i powolutku, ale stanowczo zrealiizuje swój cel. Myślę , że te monitorki są warte uwagi.( już się nie rozpisuję o poszczegolnych modelach, które wpadły mi w oko tylko ogólnie)