czas w efektach

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
rockMEN
czas w efektach

Post autor: rockMEN » poniedziałek 17 sty 2005, 22:52

chcialem sie zapytac jak to jest z efektami w czasie rzeczywistym. Mam program Gitar Rig i nie moge uzyskac pierwszego sygnalu To samo dzieje sie na programie ReValver.Posiadam karte Sonblaste live.
Mam 30 lat. Dwa tygodnie temu wstompilem w zwionzek malzenski Interesuje sie muzyka poniewarz sam gram na gitarze solowej Pracowalem jakis czas jako klezmer w knajpie a poza tym gram roka [lata 70 te] Mysle ze narazie tyle wystarczy. Pozdrawiam SOUNDman55

Awatar użytkownika
rockMEN

Re: czas w efektach

Post autor: rockMEN » poniedziałek 17 sty 2005, 22:56

...chcialem sie zapytac jak to jest z efektami w czasie rzeczywistym. Mam program Gitar Rig i nie moge uzyskac pierwszego sygnalu To samo dzieje sie na programie ReValver.Posiadam karte Sonblaste live....

Mam 30 lat. Dwa tygodnie temu wstompilem w zwionzek malzenski Interesuje sie muzyka poniewarz sam gram na gitarze solowej Pracowalem jakis czas jako klezmer w knajpie a poza tym gram roka [lata 70 te] Mysle ze narazie tyle wystarczy. Pozdrawiam SOUNDman55

Awatar użytkownika
Dobmatt

Re: czas w efektach

Post autor: Dobmatt » wtorek 18 sty 2005, 04:32

...Posiadam karte Sonblaste live....

To dlatego. O sprawnym dzialaniu wtyczek decyduja odpowiednie sterowniki, glownie ASIO, a SB Live! takich nie ma. Podobno sa jakies alternatywy opracowane przez innych, ale ja nigdy z tego nie korzystalem.

MD.

Wlasciciel studia nagraniowego Youtopia w Edmonton, Kanada, tamze mieszkajacy na stale od 1985. Od 1997 staly wspolpracownik magazynu EiS, specjalizujacy sie w testach i recenzjach hardware i software dla produkcji studyjnej.

ODPOWIEDZ