troche sie obawialem ze odbierzesz to jako atak. Uwierz mi ze nie bylo to moja intencja.
Moze nie jako atak ale wcale nie uwazam ze omikrofonowanie wzmacniacza i wszystko co sie z tym wiaze nie jest warte poruszania na tym forum.. wykonalem nagrania i sie podzielilem efektami experymentu..Ty piszesz ze to "nic nowego" i ze (patrz ponizej) mozna o tym przeczytac na zagranicznych forach

Jasne.. poczytac tak ..ale czy zawsze uslyszec?

Jesli wolisz czytac niz sluchac.......hihihihihih
Skad wiem ze jest to praktyka w studiach - no niestety w studiu nie pracuje wiec z opowiadan realizatorow i forow dyskusyjnych (glownie zagranicznych)
Rozumiem.. Dla mnie jest to praktyka.. Co prawda nie nagrywalem zdychajacym Royerem ale wiem od znajomych ze to ciekawy mikrofon..Zreszta w EiS mozna bylo sie zapoznac z efektami uzyskanymi za pomoca tego siteczka.. Chocby przy okazji singla Squad-u..
Jakos dziwi mnie ze nikt nie zwrocil uwagi na to co opublikowalem to SUROWKA! Totalna surowica bez grama obrobki nagrana optymalnie przezroczyscie itd.. Nie ma co traktowac tego jako MIX.. To jest przyklad nagrania przez mikrofon.. Eh.........
[addsig]