Sekwencer hardware
- cynizmudoza
hym....jesli mozecie mi napisac jaki konkretnie sekwencer hardware oferuje takie mozliwosci abym mogl wlasne sekwencje lub wlasne sample wav ( lub inne rozszerzenie ) zgrywac z komputera na poszczegole patterny urzadzenia i odtwarzac to live bez pomocy komputera...nie interesuja mnie zadne banki pamieci z probkami, zadne syntezy itp :)... chodzi o wlasne sample dostarczane do urzadzenia z zew..:)............. w przypadku groveboxow 16 krokowy sekwencer to z malo dla mnie..moze sa taki w korych moge zapisac wiecej...... klaniam sie nisko.....
...CYNIZMUDOZA... NIE POLECAM NIKOMU...
Re: Sekwencer hardware
...hym....jesli mozecie mi napisac jaki konkretnie sekwencer hardware oferuje takie mozliwosci abym mogl wlasne sekwencje lub wlasne sample wav ( lub inne rozszerzenie ) zgrywac z komputera na poszczegole patterny urzadzenia i odtwarzac to live bez pomocy komputera...nie interesuja mnie zadne banki pamieci z probkami, zadne syntezy itp :)... chodzi o wlasne sample dostarczane do urzadzenia z zew..:)............. w przypadku groveboxow 16 krokowy sekwencer to z malo dla mnie..moze sa taki w korych moge zapisac wiecej...... klaniam sie nisko........
dobry sekwencer na ktorym zaprogramujesz lub wgrasz swoje sekwencje z komputera to np. YAMAHA QY300, jesli chcesz wgrac sample to juz bardziej skomplikowana (i kosztowna) zabawa - tutaj wchodzi w gre np. seria AKAI MPC.
dobry sekwencer na ktorym zaprogramujesz lub wgrasz swoje sekwencje z komputera to np. YAMAHA QY300, jesli chcesz wgrac sample to juz bardziej skomplikowana (i kosztowna) zabawa - tutaj wchodzi w gre np. seria AKAI MPC.
Analogi i cyfry fajne są 

Re: Sekwencer hardware
...hym....jesli mozecie mi napisac jaki konkretnie sekwencer hardware oferuje takie mozliwosci abym mogl wlasne sekwencje lub wlasne sample wav ( lub inne rozszerzenie ) zgrywac z komputera na poszczegole patterny urzadzenia i odtwarzac to live bez pomocy komputera...nie interesuja mnie zadne banki pamieci z probkami, zadne syntezy itp :)... chodzi o wlasne sample dostarczane do urzadzenia z zew..:)............. w przypadku groveboxow 16 krokowy sekwencer to z malo dla mnie..moze sa taki w korych moge zapisac wiecej...
Kup sobie dowolny dobry sampler z wewnętrznym sekwencerem i po krzyku. Może zaistnieć problem (więcej niż pewne) z importem i przyporządkowaniem sampli w aranżu, ale nikt też nie powiedział, że wszystko musi być łatwe i proste.
Kup sobie dowolny dobry sampler z wewnętrznym sekwencerem i po krzyku. Może zaistnieć problem (więcej niż pewne) z importem i przyporządkowaniem sampli w aranżu, ale nikt też nie powiedział, że wszystko musi być łatwe i proste.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS